Zomer workshops bij Chalans Dance Professionals

De komende weken organiseert dansschool Chalans allerlei workshops paaldansen, burleske, gogo dance en cardio sensual. Daarnaast krijgt de dansschool een nieuwe website en een nieuwe locatie in Arnhem. Voor geïnteresseerden staat ook het nieuwe lesrooster van de verschillende locaties online.

Zomer workshops

Op woensdag 18 september organiseert Chalans een openingsavond waarop iedereen vrijblijvend kennis kan maken met het programma van de dansschool. Deze avond loopt van 18:00 tot 23:00 uur. Na die datum start Chalans met diverse cursussen - spinning pole, duo-tricks, burleske en meer - in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht aan deelnemers kan worden gegeven. Kijk voor meer informatie op de website van Chalans, die vanaf eind augustus vernieuwd wordt.

Nieuwe locatie

Chalans is momenteel gevestigd in Amsterdam, Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Maastricht en voegt daar een zesde locatie aan toe in Arnhem: Popcentrum Jacobiberg. Geneviève Roeffen neemt de leiding van de locatie op zich. “Vooral het aanbieden van professioneel gegeven paaldanscursussen op vijftien verschillende niveaus blijkt een succesformule,” aldus Roeffen. “Deze sport heeft zich losgeweekt van de associatie met erotiek en stijgt enorm in populariteit.”