Dance in Art

Dance in Art (DiA), is een private opleiding voor dans-, kunst en performance training. De dansstudenten van DiA ondergaan een interdisciplinaire aanpak. De opleiding biedt de volgende richtingen aan:

  • Professional Dance Course
  • Uitvoerend Modern Ballet en Moderne dans (3 jaar)
  • Mentorship Program & Dance Research Program (3 maanden, 6 maanden en 1 jaar)
  • Choreographic Research Program (1 jaar)
  • DiA Junior Company (1 jaar)
  • Preparatie voor Bachelor Dans en Docent opleiding (3 maanden, 6 maanden en 1 jaar)

Kijk voor meer informatie op de website van Dance in Art.

Dance in Art Haarlem
Reportage - 26 nov 2018

Dance in Art (DiA), is een private opleiding voor dans-, kunst en performance training. De dansstudenten van DiA ondergaan een interdisciplinaire aanpak.

© Rona Lane Photography
Interview - 14 dec 2016

Sinds twee jaar doceert Rianne Keyzer-Slenema bij Dance in Art. Eerder werkte zij samen met Merce Cunningham. Vol inspiratie begeleidt zij nu jonge dansers om hun weg te vinden naar het professionele veld. 

Dansopleiding van Dance in Art 2016-2017 © Rona Lane
Reportage - 7 nov 2016

Dance in Art (DiA), is een private opleiding voor dans-, kunst en performance training. De dansstudenten van DiA ondergaan een interdisciplinaire aanpak, nodig om de dansers breed te ontwikkelen.

Bron: Dance in Art
Reportage - 14 okt 2015

Dance in Art (DiA), is een private opleiding voor dans-, kunst en performance training. De dansstudenten van DiA ondergaan een interdisciplinaire aanpak. Het is belangrijk dat de dansers zich breed ontwikkelen.

Nieuws - 3 jul 2014

Beginnen in Haarlem en dansers van buiten de stad aan je binden. Dat doet Dance in Art (DiA), een private opleiding voor dans-, kunst en performance training. De deelnemende dansers komen uit allerlei delen van de wereld, zoals Amerika, Italië, Hongarije, Griekenland, Australië en Nieuw Zeeland.

Abonneren op Dance in Art