Aventus Dans

 Martin Koopman - Aventus School voor Moderne Dans
"Wij scholen niet alleen technisch, maar ook fysiek en artististiek"

Dans is een belangrijke kunstvorm die mensen bereikt, raakt en ontroert. Of je nou naar een voorstelling gaat, televisie kijkt of zelf danst: Dans doet wat met je. De opleiding Dans van Aventus School voor Moderne dans is een drie-jarige mbo-opleiding die opleidt tot danser of dansdocent.

Tijdens het eerste jaar van de opleiding ligt de focus op de eigen vaardigheden van de studenten (fase 1: Ik Dans). In het tweede jaar leer je hoe je die vaardigheden kunt overbrengen op anderen (fase 2:  Jij Danst). In het laatste jaar werk je aan een complete productie (fase 3: Wij Dansen). Je leert tijdens deze drie jaren niet alleen dansen, maar ook hoe je met een begroting omgaat, hoe je organiseert en hoe je werkt aan je persoonlijke PR en marketing.

Wat kun je met deze opleiding?

De School voor Moderne Dans biedt haar studenten een breed perspectief. De één wordt professioneel danser, de ander begint een dansschool, wordt dansdocent of dansmaker. Ook stromen studenten door naar een Hbo-dansopleiding. Of ze zijn succesvol in een heel ander beroep met de vaardigheden die ze op de School voor Moderne Dans hebben geleerd.Logo Aventus

Kijk voor meer informatie op de website van de dansopleiding van Aventus School voor Moderne Dans.

Aventus Dans Zutphen Gelderland MBO
Reportage - 19 nov 2018

Een topopleiding, dat is de mbo-opleiding Dans van Aventus in Zutphen.

Joost de Klein
Interview - 23 nov 2017

Joost de Klein, oud-student Aventus Dans, draagt de opleiding nog altijd een warm hart toe. Hij vertelt waarom hij er nog steeds regelmatig te vinden is.

Aventus
Reportage - 19 okt 2017

Een topopleiding, dat is de mbo-opleiding voor Moderne Dans in Zutphen. In 2017 ontving Aventus Dans dit speciale kwaliteitszegel voor de derde keer.

© Aventus Dans
Nieuws - 17 mrt 2016

Ben jij dat Dans-talent? Kom dan op dinsdag 19 april a.s. naar de auditie voor de opleiding Aventus Dans aan de school voor Moderne Dans.
 

Bron: Aventus School voor Moderne Dans
Reportage - 14 okt 2015

Een TOP-opleiding, dat is de mbo-opleiding aan de School voor Moderne Dans in Zutphen. In 2015 heeft Aventus Dans dit speciale kwaliteitszegel gekregen en daar zijn we ongelooflijk trots op!

Abonneren op Aventus Dans