GrossDanceCompany

WHAT DO WE KNOW © Arjan Spannenburg
Review - 13 jul 2017 - Joanna Fox

Sagi Gross en Jeroen Fransen delen een uitzonderlijke dansvisie en lanceren in Amsterdam een gloednieuw platform voor danskunstenaars en danspubliek.

Review - 23 jan 2017 - Joanna Fox

WHAT DO WE KNOW, een nieuwe dans- theatervoorstelling van GrossDanceCompany Amsterdam, is gebaseerd op verhalen van (LGBT-) vluchtelingen en toont de relatie tussen seksuele taboes en geweld. Het creatieve duo Gross en Fransen gaan vernieuwend te werk.

WHAT DO WE KNOW. © Arjan Spannenburg
Interview - 4 jan 2017

Op 18 januari 2017 gaat WHAT DO WE KNOW van GrossDanceCompany Amsterdam in wereldpremière. Ter inleiding een interview met het artistiek team over samenwerking, inspiratie en een liefdeslied.

Foto: Ruud Wilbrink, Blind Sight - Gross Dance Company
Review - 4 dec 2015

'Bind Sight' zegt onder de huidige, soms schokkende gebeurtenissen juist wat GrossDanceCompany wil zeggen, al blijft dat metaforisch en zonder woorden. En de dansers zijn de uitbreiding van hun eigen lichaam.

GrossDanceCompany in het Louvre
Nieuws - 15 jan 2015

Op zondag 1 februari 2015, 16:30 zal de korte dansfilm Silent Force gepresenteerd worden tijdens de 8e editie van ‘Journées internationales du film sur l’art’ in het Auditorium van het Louvre in Parijs.

Abonneren op GrossDanceCompany