Tweetakt

Subsidie aanvragen toe- en afgewezen. Scapino Ballet de komende periode niet.
Nieuws - 9 jun 2020

De Raad voor Cultuur heeft bekend gemaakt wie de komende vier jaar in aanmerking komt voor de basisinfrastructuur subsidie (BIS) voor 2021-2024.

tweetakt festival dansvoorstelling (B) Siamese cie
Nieuws - 7 feb 2019

Festival Tweetakt heeft elk jaar een divers programma met dans, theater, muziek, beeldende kunst en een beetje cabaret.

HORSES. © Kurt Van Der Elst
Review - 13 apr 2017 - Joanna Fox

HORSES (8+) van de Belgisch dansgroep kabinet k & HETPALEIS, is een dansvoorstelling voor jong en oud. HORSES gaat over groot willen worden en kind willen blijven. En ook: over vertrouwen, of je nu valt of door de lucht wordt geslingerd. Met livemuziek. 

Choco of kaas. © Clara Hermans
Review - 9 apr 2017

Kan je alles wel zelf kiezen of worden die keuzes door anderen bepaald? De speelse dansvoorstelling Choco of Kaas? is een interactieve dansvoorstelling over ‘kiezen-willen-mogen-moeten-krijgen-hebben’ voor jong en oud.

Dansen zonder bril. © Boris Stokman
Review - 8 apr 2017

Jong, speels, energiek met tegelijkertijd een flinke dosis wereldbewustzijn en diepgang. Dat is de dansante theatervoorstelling Dansen Zonder Bril van De Noorderlingen uit Groningen.

Even Geduld, © Jonas Vermeulen & Piet van Dycke
Review - 22 apr 2016

Een acteur en een danser in Even Geduld. Twee verschillende disciplines. De afstand ertussen lijkt te groot om andermans taal te kunnen beheersen. Toch is niet te zien wie van oorsprong de danser of de acteur is.

Foto: Anna van Kooij - Tweetakt/Kaap
Nieuws - 22 okt 2015

Het jeugdtheaterfestival Kaap gaat definitief op in het Utrechtse Tweetakt Festival. Tweetakt biedt elk jaar in april en mei een programma bestaande uit muziek, theater, kunst en dans voor alle leeftijden.

Nieuws - 31 jan 2014

Het podiumkunstenfestival Tweetakt en de internationale beeldende kunsttentoonstelling Kaap worden dit jaar ineengevlochten tot één groot kunstenfestival voor alle leeftijden in Utrecht.

Nieuws - 11 mrt 2012

Zaterdag 31 maart vindt tijdens theaterfestival Tweetakt de Nederlandse première plaats van de voorstelling Alles.

Abonneren op Tweetakt