Uri Eugenio

Droom mee
Reportage - 29 jan 2021

‘‘Die column beschrijft de schoonheid en magie van een lege zaal en de belofte die een lege zaal herbergt,’’ luidt de tekst op de website van Droom Mee.

Snow in June LeineRoebana
Review - 1 apr 2015

Op 28 maart ging Snow in June van LeineRoebana in première in het Chassé Theater.  LeineRoebana liet zich inspireren door de wereld van Oscarwinnaar Tan Dun. Muziek en dans versmelten in Snow in June. Een waanzinnig spektakel!

Snow in June LeineRoebana
Nieuws - 23 feb 2015

Op 28 maart gaat de nieuwe dansvoorstelling van LeineRoebana Snow in June in première in Chassé Theater Breda. Een voorstelling met de Taiwanese danseres Kai-Yun Chen en de Zweedse cellist Jakob Koranyi.

Nieuws - 27 aug 2014

In het nieuwe theaterseizoen 2014/2015 gaat Smell of Bliss met stervioliste Liza Ferschtman op tour door Nederland. Danser Uri Eugenio is voor zijn rol in Smell of Bliss genomineerd voor de Zwaan ‘meest indrukwekkende dansprestatie 2014’.

Nieuws - 30 jun 2014

Festival de Nederlandse Dansdagen en de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) presenteren de genomineerden voor de Zwanen, de dansprijs die wordt uitgereikt voor de meest indrukwekkende dansprestatie en de meest indrukwekkende dansproductie.

Review - 8 apr 2014

Donderdag 2 april ging in het Chassé Theater in Breda de nieuwe voorstelling van Andrea Leine en Harijono Roebana in première: Smell of Bliss. Na samenwerkingen met onder andere Lavinia Meijer, Claron McFadden en Matthias Kadar, betreedt nu violiste Liza Ferschtman het toneel. Samen met Liza verkennen de dansers welke emotie muziek in hen oproept.

Abonneren op Uri Eugenio