Liat Waysbort

Nieuws - 6 sep 2019

Op zondag 15 september is 'Gioia' te zien. De docu gaat over Gioia, die een bipolaire stoornis heeft. De psychoses worden verbeeld door Mara Hulspas.

Guerilla tijdens Oktober Dansmaand
Nieuws - 20 okt 2015

Deze week gaan vier studenten choreografie en vier professionals met tachtig (internationale) studenten aan de slag met guerrilla, dans op locatie in de binnenstad, een jaarlijks terugkerende performance tijdens Oktober Dansmaand.

Nieuws - 17 aug 2015

Het komend najaar zorgt Dansmakers Amsterdam er weer voor dat het een inspirerend en spannende herfst wordt, bomvol met vernieuwende dans. Dans Magazine zet de komende dansvoorstellingen op een rij.​

Dansateliers – Of a Kind en Please me Please
Nieuws - 15 jan 2015

Op 30, 31 januari en 1 februari opent Dansateliers haar studio´s voor de presentaties van Liat Waysbort en Katerina Dietzov in samenwerking met componist Jelte van Andel.

Nieuws - 10 mrt 2014

Op 14, 15 en 16 maart zijn er studiopresentaties van de Rotterdamse danswerkplaats Dansateliers. Dansmakers Katja Heitmann, Katerina Dietzová en Liat Waysbort brengen ieder een solo met een eigen karakter, geluid en benadering ten tonele. Omdat de solo's nog in ontwikkeling zijn, is het publiek uitgenodigd om met de makers in gesprek te gaan en te reflecteren op het gepresenteerde werk.

Interview - 1 okt 2012

Ieder jaar in oktober wordt de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht uitgereikt. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden voor het ontwikkelen van een avondvullende voorstelling. De winnaar zal dan volgend jaar in première gaan tijdens de Nederlandse Dansdagen 2013. Liat Waysbort is een van de genomineerden.

Abonneren op Liat Waysbort