Laurent Flament

Geschoold in Luik, Amsterdam en New York deed Laurent Flament mee aan verschillende internationale danswedstrijden. Als danser heeft Laurent met verschillende topchoreografen gewerkt waaronder Bob Wilson, Bruno Agati, Bruno Vandelli, Michael Keegan-Dolan en Martino Maller.

Als choreograaf heeft Laurent veel roem vergaard in Europa. Hij heeft op evenementen voor grote bedrijven zoals ING, Porsche, Dexia en Coca-Cola de dans verzorgd. Ook heeft hij voor verschillende televisie programma's waaronder Dans Mondial, Tien Om Te Zien, SYTYCD en The Ultimate Dance Battle gewerkt als choreograaf. Voor het theater heeft hij onder andere de choreografieen van de West Side Story, Sound of Music en Annie voor zijn rekening genomen.

Nieuws - 19 jun 2015

Op maandag 29 juni viert Lucia Marthas met de afsluitende eindpresentatie haar zilveren jubileum. Dit met internationaal bekende choreografen, zoals Anthony Burrell, Laurent Flamant en Jiří Pokorný, en inmiddels internationaal bekende alumni.

Foto Hans Gerritsen, choreograaf Marco Goecke, Twools, Scpaina Ballet, dans, ballet
Review - 5 jun 2015

3, 4, 5 en 6 juni 2015 is de Rotterdamse Schouwburg het terrein van ultieme dansbeleving.  Als jaarlijks terugkerend cadeautje van het dansseizoen presenteert Scapino Ballet Rotterdam TWOOLS 17.

Nieuws - 13 mei 2015

Geen thema, geen verhaal, 'Twools 17' is een voorstelling vol vaart waarin korte dansstukken - maximaal tien minuten  - van topchoreografen en nieuw talent elkaar non-stop opvolgen.

So You Think You Can Dance 2015
Reportage - 31 mrt 2015

Zondag 29 maart was het dan eindelijk zo ver: de eerste liveshow van So You Think You Can Dance 2015. De uitslag lees je hier bij Dans Magazine!

Nieuws - 8 apr 2013

Van 19 tot en met 21 april vindt in het Korzo Theater in Den Haag de Holland Dance Bootcamp plaats voor ambitieuze amateurdansers.

Nieuws - 15 feb 2012

Het winnende team van The Ultimate Dance Battle Heart2Beat organiseert een drie-daagse of gedurende drie dagen workshops in Gent.

Abonneren op Laurent Flament