Itzik Galili

Man of The Hour - Itzik Galili, bron Holland Dance Festival
Review - 2 feb 2016 - Joanna Fox

In 'Man of The Hour' toont Itzik Galili (1961) met krachtige moderne dans zijn visie op het hedendaagse, hectische Israël, zijn geboorteland. Galili schudt het publiek meteen al flink wakker. Een emotionele reis vol extremen.

Source of Inspiration Gala, bron: Holland Dance Festival
Review - 31 jan 2016

Het festival en het openingsprogramma vormen een venster op de internationale danswereld. Gekozen is voor prachtige klassiek, elegante choreografieën. Alleen is de hoeveelheid mannen op het podium wel een beetje 'overdone'. 

Nieuws - 23 sep 2014

Altijd al danschoreografieën aan willen leren van Club Guy & Roni of Itztik Galili? Of ben jij gek op Gaga dans? Dan heeft Henny Jurriens Foundation een goed aanbod van workshops voor jou!Van 18 tot 24 oktober worden er 3 verschillende soorten workshops aangeboden en ook zijn er open lessen.

Nieuws - 12 jun 2014

In samenwerking met het Julidans Festival organiseert de Henny Jurriëns Stichting talloze intensieve zomerworkshops voor professionals en semi-professionals. Veel bekende choreografen, docenten en dansgezelschappen zullen hier tussen maandag 30 juni en vrijdag 18 juli open workshops aanbieden.

Nieuws - 25 mrt 2014

Danza Contemporánea de Cuba is eindelijk terug in Nederland. Cuba's meest vooraanstaande moderne dansgezelschap stond gisteravond in het Lucent Danstheater in Den Haag. Vanavond is het dansgezelschap te zien in Theater Heerlen en morgen in de Parade in Den Bosch. Vrijdagavond is de laatste voorstelling in De Oosterpoort in Groningen.

Abonneren op Itzik Galili