A’dam Fall Intensive workshops van HennyJurriens Foundations

Altijd al danschoreografieën aan willen leren van Club Guy & Roni of Itztik Galili? Of ben jij gek op Gaga dans? Dan heeft Henny Jurriens Foundation een goed aanbod van workshops voor jou!Van 18 tot 24 oktober worden er 3 verschillende soorten workshops aangeboden en ook zijn er open lessen.

Itzik Galili

In de eerste workshop op 18 en 19 oktober staat de internationaal bekende choreograaf Itzik Galili centraal. Co-artistiek directrice Elisabeth Gibiat gaat een workshop geven gebaseerd op een fragment uit een van zijn werken. Galili staat bekend om zijn unieke stijl van de beweging, vloeiend partnerwerk en gedurfde combinaties. Dansers leren over de dynamiek en bewegingskwaliteiten van Galili’s werk.

Gaga Dans

Keren Rosenberg geeft 20 oktober tot en met 24 oktober lessen die gebaseerd zijn op de Gaga stijl. Gaga is een bewegingsstijl die ontwikkeld is door Ohad Naharin en wordt veel gebruikt door de Batsheva Dance Company. In het filmpje hieronder legt Ohad Naharin wat uit over Gaga en zie je een les gebaseerd op de Gaga stijl.

Club Guy & Roni

Op 20 en 21 oktober is er de Club Guy & Roni workshop die is gebaseerd op het dansmateriaal dat is ontwikkeld tijdens het maken van "My private Odyssey", het nieuwste stuk van Club Guy & Roni.
Tijdens de workshop zullen de deelnemers kennismaken met de intense en multigelaagde stijl van optreden van de Club. Igor Podsiadly gaat de workshops leiden. Podsiadły begon met dansen in Polen op vroege leeftijd. Na zijn afstuderen aan CODARTS Rotterdam begon hij een professionele carrière in Nederland. Sinds 2005 is hij lid van Club Guy & Roni.
Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de website van de Henny Jurriens Foundation

Meer inspiratie