Fernando Belfiore

Nieuws - 17 aug 2015

Het komend najaar zorgt Dansmakers Amsterdam er weer voor dat het een inspirerend en spannende herfst wordt, bomvol met vernieuwende dans. Dans Magazine zet de komende dansvoorstellingen op een rij.​

Nieuws - 20 jun 2014

Vijf talentontwikkelaars voor de dans roepen gezamenlijk een netwerk in het leven: Moving Futures. Met dit netwerk willen zij opkomend choreografisch talent de kans geven zich verder te ontwikkelen, meer speelmogelijkheden creëren en kennis delen. In het najaar treedt dit netwerk voor het eerst naar buiten met het Moving Futures Festival.

Nieuws - 14 mei 2014

Komend weekend staat in het teken van choreografie bij Danskamers Amsterdam. Internationale choreografen Fernando Belfiore, Mouna Laroussi en Jochen Stechmann tonen hun kunsten en delen hun kennis tijdens de Makers Intensive op 16 mei en de Interactive Content Workshop op 18 mei.

Interview - 3 jul 2013

Tijdens Julidans zal op 6 en 7 juli in Poptempel Paradiso voor de 7e maal het I Like To Watch Too festival plaats vinden. Een verrassende compositie van performances zal bezit nemen van het gebouw. Ik sprak met Suzy Blok, artistiek leider van het festival, productontwerper Imme van der Haak en choreograaf/performer Fernando Belfiore.

Abonneren op Fernando Belfiore