Choreografie presentatie en workshop van Dansmakers Amsterdam

Dansmakers Makers IntensiveKomend weekend staat in het teken van choreografie bij Danskamers Amsterdam. Internationale choreografen Fernando Belfiore, Mouna Laroussi en Jochen Stechmann tonen hun kunsten en delen hun kennis tijdens de Makers Intensive op 16 mei en de Interactive Content Workshop op 18 mei.

Makers Intensive

Tijdens de Makers Intensive zullen Fernando, Mouna en Jochen laten zien wat tien dagen intensief werken in de studio´s van Dansmakers kan opleveren. Centraal staat het delen van kennis, elkaars creativiteit stimuleren en een concept uitwerken. De nadruk ligt op het proces, zonder de verwachting en de druk een volwaardige voorstelling af te leveren.

Interactive Content Workshop

Hoe kunnen wij elkaar prikkelen nieuwe dimensies in het zelfde onderwerp te zien? Deze vraag vormt de basis van de Interactive Content Workshop. Tijdens de 3 uur durende workshop zullen de choreografen de deelnemers een kijkje geven in datgene wat hun inspireert. Naast het tonen en delen zullen er ook praktische opdrachten zijn, welke door alle deelnemers van de workshop worden uitgevoerd.

Meebrengen van comfortabele kleding is aan te raden. De workshop is voor dansers en niet-dansers, een dansachtergrond is niet nodig!

Meer inspiratie