Dario Tortorelli

Dario Tortorelli, HARY en HARY XLab
Nieuws - 27 jul 2015

Dario Tortorelli onderzoekt het ouder wordende lichaam, dat zich hypnotiserend door de ruimte beweegt en oneindig op het netvlies achterblijft. Iedereen boven de 60 jaar die nieuwsgierig of geïnteresseerd is, kan zich aanmelden tot 13 september. 

Nieuws - 8 apr 2014

Festival de Nederlandse Dansdagen, Museum aan het Vrijthof en FASIONCLASH zijn op zoek naar (gepensioneerde) mannen en vrouwen voor (Old)Fashion(ed), een kunstproject waarin mode en dans, jong en oud, elkaar ontmoeten en de samenwerking aangaan.

Nieuws - 10 mrt 2014

Fashionclash en de Nederlandse Dansdagen bieden dit jaar jonge modeontwerpers en choreografen een platform om de schoonheid die zij creëren te tonen. Met een tweetal bijzondere projecten, Distinguished Dreams en (OLD)Fashion(ed), waarin tien choreografen en tien modeontwerpers samenwerken, worden dans en mode op een nieuwe wijze gepresenteerd aan het publiek.

Nieuws - 8 jan 2014

In 2013 presenteerde dansgezelschap Conny Janssen Danst de eerste editie van het talentenprogramma DANSLOKAAL. Dit voorjaar kunnen we twee hoogtepunten uit dit programma én een nieuwe choreografie van Conny Janssen zelf zien in een nieuwe tournee van 28 maart tot en met 19 april.

Nieuws - 14 mei 2013

Dansgezelschap Conny Janssen Danst heeft een nieuw talentontwikkelingsproject opgezet voor jonge

Abonneren op Dario Tortorelli