Home » Reportage

De vijf meest hilarische dansvideo's

De stelling dat niet iedereen kan dansen, zal discussie opleveren. Maar een feit is dat het veelal hilarische taferelen oplevert. Die ene vriend zonder ritmegevoel in een disco in Salou, of je malle oom die op een bruiloft een poging waagt de bruid uit te dagen voor een tango. Dit zijn de leukste en vooral grappigste dansvideo's.

Lachen met je dansmaatjes

Zoek ze lekker op op je telefoon, laat ze gezellig aan je collega's, vrienden of dansmaatjes zien. Onbekommerd schuddebuiken! Zo heb je nog eens lol van je sim only abonnement. En je kunt zo heerlijk verdwalen op YouTube om te zien dat mensen wereldwijd zo creatief zijn. Geniet nu alvast van deze vijf video's:

1. Justin Timberlake's parodie op Beyoncé's Put A Ring on It

In deze video heeft Justin Timberlake hetzelfde pakje aan als Queen Bee en probeert haar onnavolgbare en typische moves te imiteren. Hij houdt zich wonderbaarlijk staande op de naaldhakken en ach, dat pakje kan hij best hebben. Maar je wordt er vooral heel vrolijk van. En sympathiek dat Beyoncé zelf meewerkte aan deze video.

3. Weird Al Yankovic - Eat it (een parodie op Beat It van Michael Jackson

In de jaren '90 was hij de koning van de muziekparodie. Deze Amerikaanse muzikant kan het niet laten om collega's op de hak te nemen. Zijn versie van Michael Jacksons Beat It (Eat it) is heel balorig, zoals al zijn parodieën. Maar wel lachen!

4. Judson Laipply - Evolution of Dance

Binnen een paar weken verzamelde Judson Laipply meer dan 10 miljoen views met dit grappige filmpje waarin hij het dansen door de decennia heen onder de loep neemt. Van Hound Dog van Elvis Presley tot Jay Z's Dirt of your Shoulder. Het filmpje komt uit 2006, maar grappige dansjes zijn tijdloos natuurlijk!

5. Britain's Got Talent: Boogie Storm Star Wars

In deze video is het niet zozeer het dansen dat uitermate grappig is - dat doet deze dansgroep eigenlijk best OK - maar de outfits van de dansers: die van de Stormtroopers uit de Star Wars-films. Ongevaarlijker gaan de vijanden van Luke Skywalker er nooit meer uitzien. Stormtroopers die onder meer Beyoncé-moves maken, je moet er maar opkomen.

 

 


Droom jij van een danscarrière? In onze Opleidingenspecial lees je alles over dansopleidingen en audities.

Altijd op de hoogte blijven van wat er in de danswereld gebeurt? Neem een abonnement.


 

 

 

 

 

Meer inspiratie