Carolien van de Burgwal studente voeding en diëtiek Dans Diëtiek Nederland DDNL

Vul in: enquête over voedingspatroon van dansers

Voeding en Diëtiek studente Carlien van de Burgwal heeft een enquête gemaakt om de voedingskennis van de hedendaagse Nederlandse danser in kaart te brengen. Ben jij een professioneel danser of zit je op een dansopleiding? Help haar door deze enquête in te vullen en - als je wilt - ontvang een persoonlijke score en feedback!

Van de Burgwal: “Het doel is om door middel van de uitkomsten en verkregen inzichten een optimale(re) invulling te kunnen geven aan de begeleiding en voorlichting van dansers in de praktijk. Denk hierbij aan dans specifieke voedingslessen, (kook)workshops en lezingen, maar ook aan persoonlijke begeleiding van dansers en het verder ontwikkelen van dansonderzoek.”

Van de Burgwal wil met dit onderzoek de voedingskennis van de hedendaagse Nederlandse danser verbreden en verdiepen. Hierin staat de link tussen onderzoek, onderwijs en begeleiding in de praktijk centraal. Ze krijgt hierbij hulp van sport/dansdiëtiste Karin Lambrechtse, werkzaam bij Dansdiëtiek Nederland (DDNL).

Ontvang persoonlijke score en feedback

Aan het einde van de enquête kan je je emailadres achter laten. Dan ontvang je je persoonlijke score en feedback. Naast de enquête kan je ook meeloten voor een van de prijzen. Zo wordt er een persoonlijk voedingsplan weggegeven, een SPORTables kookboek en tien ‘fuel your passion’ dancer food factsheets.   

Doe hier mee aan deze enquête!

Meer inspiratie