UC Dance

Dansschool UC Dance 
www.ucdance.nl / info@ucdance.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Laura Govers- van den Bulk en vanaf zeer jonge leeftijd was maar één ding belangrijk voor mij: DANSEN! Na een opleiding in klassiek ballet, jazzballet, streetdanceen vele andere stijlen, heb ik in de afgelopen jaren mogen genieten van dansopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Zo heb ik onder andere 5 jaar als vaste danseres met zangeres Do opgetreden. Ook in 2006 en 2007 was ik één van de vaste crew leden tijdens haar theatertour “Follow Me”. Ook bij artiesten zoals Koos Alberts en Gordon heb ik met veel plezier mogen optreden en veel ervaring opgedaan. In september 2007 heb ik de stap naar een eigen dansschool gezet en mijn baan als Facilitair Manager opgezegd.
Inmiddels is dansschool UC Dance uitgegroeid tot een dansschool waarbij vele cursisten met veel plezier diverse danslessen kunnen volgen op 6 verschillende locaties en heeft Laura een professioneel docententeam om haar heen verzameld. Naast het verzorgen van gevarieerde danslessen in diverse dansstijlen zoals: Hip Hop, Streetdance, Afro, Breakdance en Modern vinden wij het geweldig om artiesten te begeleiden, dans acts in elkaar te zetten voor artiesten, shows & videoclips te begeleiden, wedstrijden met onze selectieteams mee te doen en het geven van workshops. Onze visie en missie is gebaseerd op het delen van kennis en ervaring met anderen. Wij motiveren en begeleiden dansers op elk niveau en geven de dansers een podiumkans bij voldoende ontwikkeling van talent en inzet. “Onze dansschool is bedoeld voor mensen met een passie”! Waar lessen in het teken staan van plezier, openheid, respect en samenwerken om zo met elkaar te werken naar een hoger niveau!

“If you believe in yourself enough
and know what you want
you’re gonna make it happen”

Ben je op zoek naar een gevarieerde les? Heb je talent en wil je begeleid worden naar een hoger niveau? Of ben je op zoek naar een invulling van een evenement? Neem gerust contact met ons op via www.ucdance.nl.

UC Dance is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Nieuws - 20 jan 2017

Dansschool UC Dance zal vanaf 30 Januari aanstaande haar danslessen in Eindhoven gaan verzorgen op een nieuwe locatie te weten; het Evoluon aan de Noord Brabantlaan 1a te Eindhoven.

Nieuws - 23 mei 2016

Op zondag 29 mei 2016 vindt de jaarlijkse Mei'se Mert in Geldrop plaats. UC Dance verzorgt spetterende optredens met een samenspel van muziek en dans. 

Flyer Theatershow UC Dance
Nieuws - 23 sep 2015

Met trots presenteert dansschool UC Dance op 3 en 4 oktober a.s. haar tweede theatershow “Nobody’s Perfect” met drie voorstellingen.

Abonneren op UC Dance