Flyer Theatershow UC Dance

Theatershow UC Dance 2015: “Nobody’s Perfect”

Met trots presenteert dansschool UC Dance op 3 en 4 oktober a.s. haar tweede theatershow “Nobody’s Perfect” met drie voorstellingen.

Laura Govers, eigenaresse van UC Dance, vertelt: ‘In dans is het juist zo fijn dat je jezelf mag zijn, je kan jezelf uiten zoals jij je op dat moment voelt. Je mag volledig samensmelten met de muziek. Niemand is perfect, iedereen is uniek en moet in zichzelf kunnen en blijven geloven. Dit is een belangrijk onderdeel in de danslessen van UC Dance. Daarom was dit onderwerp ook het thema van onze theatershow Nobody’s Perfect’.

UC Dance pakt uit met speciale theatershow

Achter de schermen wordt er door alle deelnemers maanden lang hard getraind om de show zo perfect mogelijk te laten verlopen. De deelnemers bestaan uit ruim 300 dansers, samen met de vocalisten; Brian, Romy de Proost, Irene Dings (bekend van de Voice Kids), Sarah Cain, Peggy Bouchoms, Lise Verheijden, Charlotte Cardinaal, Tino Novelli , saxofonist Bjorn Looijmans en DJ KandyLee Lessismore staan zij samen met presentator Tim Rutten, garant voor een wervelende show.

Het is een optreden vol zang, live muziek en natuurlijk dans wat met behulp van een video Wall, lichteffecten en professioneel geluid op een spectaculaire manier vertoond worden. De verschillende filmopnames, muziek mixen, choreografieën, special effects en kleding zijn allemaal gemaakt in eigen beheer.

Laura Govers: “Als je gelooft in jezelf en weet wat je wil, ga er dan voor”! Met deze theatershow willen we aantonen dat niemand perfect en iedereen uniek is. Iedereen moet geloven in zijn of haar eigen kunnen. Het is een redelijk zwaar thema, wat we op een luchtige, frisse manier hebben overgebracht op het publiek. De leden van UC Dance zijn écht het gezicht van de show. Niet alleen staan zij op 3 en 4 oktober samen op het podium, ook hebben zij de afgelopen maanden allemaal op de diverse affiches van de show gestaan.  De belangstelling is zeer groot en binnen no-time waren 3 voorstellingen volledig uitverkocht waarbij bijna 1300 gasten de show gaan beleven.

Dansen en evenementen bij UC Dance

Dansschool UC Dance is klein begonnen met enkele streetdancelessen in Geldrop. Nu, 8 jaren later heeft UC Dance een grote naamsbekendheid in de regio. UC Dance verzorgt nu ook lessen in Budel en Waalre. Ben je op zoek naar een gevarieerde les? Heb je talent en wil je begeleid worden naar een professioneel niveau? Dans je al bij UC Dance en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Of ben je op zoek naar een invulling van een evenement?

Voor meer informatie over UC Dance, de lessen, locaties, de komende events en nieuwe evenementen, kijk zeker op de website of bel: 0031 (0)6 144 927 79.

Meer inspiratie