Evoluon nieuwe locatie voor Dansschool UC Dance

Dansschool UC Dance zal vanaf 30 Januari aanstaande haar danslessen in Eindhoven gaan verzorgen op een nieuwe locatie te weten; het Evoluon aan de Noord Brabantlaan 1a te Eindhoven.

Dé iconische locatie in Eindhoven

Laura Govers, eigenaresse van Dansschool UC Dance gevestigd in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Budel en Waalre, vertelt: Dansschool UC Dance was op zoek naar een nieuwe professionele locatie voor haar dansschool voor de vestiging Eindhoven. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden maar welke plaats is nou echt onderscheidend en inspirerend om een dansschool te vestigen?

Dansschool UC Dance kon maar 1 locatie bedenken: het Evoluon. Een prachtige locatie; het gebouw is iconisch en een ontmoetingsplaats, een trefpunt bij uitstek. De bereikbaarheid is uitstekend. Ruim 500 gratis parkeerplaatsen. Het station Eindhoven ligt op 7 busminuten en vertrekt gemiddeld iedere 10 minuten. Voor alle lijnen geldt: uitstappen bij halte Evoluon. "Dat dit nu werkelijkheid wordt, is echt fantastisch."

Om te onderzoeken of er een dansruimte beschikbaar was, heeft Govers contact gezocht met de directie van het Evoluon en gesproken met Franc Dubbelman en Maarten van Zeeland. Soms moet je gewoon eens “out of de box” denken nietwaar, aldus Govers. En als iedereen bereid is om daar de mogelijkheden van in te zien en een samenwerking op te pakken dan kan dit elkaar alleen maar versterken in de visie en missie van beide organisaties.

Start danslessen & Open Dag

Vanaf maandag 30 Januari aanstaande gaat Dansschool UC Dance starten met het lesrooster op de nieuwe locatie. Ook zal er op zondag 5 februari van 10.00 tot 14.00 uur een Open Dag plaatsvinden, waarbij iedereen die van dansen houdt of graag zelf wil gaan dansen meer dan welkom is. Dansschool UC Dance is bedoeld voor mensen met een passie. Dansschool UC Dance geeft danslessen voor iedereen die het leuk vindt om te dansen en/of op een professionele manier zich verder wil ontwikkelen met dans. De dansstijlen waar les in gegeven wordt zijn gevarieerd zoals Afro, Breakdance, Hiphop, Streetdance, Modern, Klassiek Ballet. Dansschool UC Dance motiveert en begeleidt dansers op elk niveau en geven dansers een podiumkans bij voldoende ontwikkeling van talent en inzet. Zo kunnen dansers onder andere dansen in videoclips, op evenementen en bij shows van artiesten. Inmiddels zijn er ook selectieteams gevormd die trainen en meedoen aan wedstrijden.

Dans mee met een proefles

Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles mee te doen en kennis te maken met het team en de danslessen. Het aanmelden hiervoor gaat op www.ucdance.nl of door een e-mail te sturen met vermelding van de leeftijd en eventuele danservaring.

"Met ons docententeam bestaande uit 16 professioneel opgeleide docenten, kijken wij ontzettend uit naar dit mooie avontuur en zien wij het nieuwe jaar met enthousiasme tegemoet." Een reactie van een van de docenten was dan ook: “Dat is de meest vette locatie die ik maar kan bedenken om les te geven in Eindhoven, Damm!”

UC Dance bekend in de regio

Dansschool UC Dance is in de afgelopen 9 jaar uitgegroeid tot een ware dansbeleving voor iedereen en is niet meer weg te denken bij tal van evenementen in de regio. Ook voor 2017 staat er van alles gepland voor de dansers! Zo gaan ze 22 januari aanstaande weer een optreden verzorgen in Theater De Hofnar, staan er diverse optredens gepland op 28 mei 2017 tijdens de Meis’se Mert in Geldrop, gaan we voor het eerst een show verzorgen op 1 juli 2017 in het Theater Het Klooster in Nuenen en in januari 2018 staat de grote UC Dance Theatershow voor alle leden op de planning.

Vanaf Januari 2017 start Dansschool UC Dance met het geven van danslessen zoals Hip Hop, Breakdance en Afro lessen in het Evoluon (Noord Brabantlaan 1 te Eindhoven). Voor meer informatie over het lesaanbod, de kosten en optredens van de dansschool kijk je op www.ucdance.nl of stuur een e-mail. Bezoek ook de Facebookpagina voor de laatste info, evenementen en foto’s. 

Meer inspiratie