UC Dance danst op Mei'se Mert

Nog maar een paar dagen en dan vindt de jaarlijkse Mei’se Mert te Geldrop plaats. In het centrum van Geldrop vind je honderden kramen, met muziek en vermaak voor jong en oud. Een evenement waar UC Dance ieder jaar erg naar uit kijkt om met alle dansers (leden UC Dance) en artiesten weer een mooie show neer te zetten op een groot overdekt podium. 

Dans & Zang

UC Dance heeft ook dit jaar weer fantastische artiesten die op het podium komen zingen: Dit jaar mogen wij Sarah Cain en Charlotte Cardinaal op ons podium verwelkomen. Sarah en Charlotte kennen jullie misschien al van onze theatershow "Nobody’s Perfect". Ook zal Maxime Beelen, bekend van Hollands Got Talent 2009 en deelneemster van de Buulse Proms 2015 komen zingen. Nog een bekende van UC Dance van onder andere de Buulse Proms 2015 is Silke van Niel. Silke deed onlangs mee aan het SBS6 programma K3 zoekt K3 en bereikte bijna de liveshows. 

Dansers van UC Dance

Nog een verrassing: UC Dance's eigen docente "Jazz-Jess" van Gemert zal haar zangkunsten op het podium ten gehore brengen, ook Sandra Vlassak uit Budel (danst bij UC Dance) gaat performen en Mirte Verwer (danst bij UC Dance) zal Charlotte Cardinaal begeleiden met live viool bij het nummer “Skyfall" van Adele. 

"Natuurlijk zijn wij erg blij zijn met onze vaste ‘ras’ entertainer en artiest, Brian, die ook deze middag voor de presentatie gaat zorgen. Kortom een mooi en vol programma met zang en dans waarbij een professioneel geluid en licht niet ontbreken."

Een trots UC Dance

"Zoals jullie van UC Dance gewend zijn, vinden wij dans in combinatie met zang heel erg mooi en we zijn dan ook heel erg dankbaar voor de artiesten waarmee wij mogen samenwerken! Sarah, Charlotte, Maxime, Silke, Jazz, Sandra, Mirte en Brian, namens UC Dance ontzettend bedankt dat jullie samen met alle leerlingen een mooie show gaan neerzetten op zondag 29 mei aanstaande!"

Locatie podium: Bij de grote kerk  en restaurant De Zwaan.

Meer inspiratie