Chassé Dance Studios

Chasséstraat 64 - 1057 JJ AmsterdamChassé Dance Studios

Chassé Dance Studios is de nieuwste dansontmoetingsplek in Amsterdam. In ons markante gebouw (een verbouwde kerk) bevinden zich 8 ruime, pilaarvrije dansstudio's geschikt voor lessen, workshops, audities, repetities en meer. We bieden een breed aanbod van open danslessen aan, op alle niveaus voor alle leeftijden. Of je nu van hiphop breaking houdt of van modern of ballet, je vindt het bij Chassé Dance Studios.

Daarnaast bieden ook andere docenten hun eigen lessen bij ons aan zoals zumba, buikdans, Ierse dans en wereldconditie om er maar een paar te noemen. Ook professionals kunnen bij ons terecht; voor het huren van een studio of voor hun dagelijkse training met de lessen van HJS, die bij ons plaatsvinden vanaf februari 2015. Chassé Dance Studios is een plek voor ontwikkeling van dansinitiatieven, samenwerking

Neem een kijkje op de Facebookpagina van Chassé Dance Studios voor de laatste updates en het rooster of op de website voor meer informatie.

Chassé Dance Studios is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Pentecost Dance Event
Nieuws - 1 mei 2017

Dans Magazine ambassadeur Chassé Dance Studios organiseert masterclasses van de Royal Academy of Dance in Nederland. Een unicum voor vergevorderde amateur dansers en semi-professionele dansers tussen 8 en 20 jaar oud.

Danseres Cassandra
Interview - 13 jan 2017

De bellydance lessen van Danseres Cassandra zijn weer begonnen. Net als voorgaande jaren vinden de lessen plaats bij Chassé Dance Studios in Amsterdam West. Op de woensdagavond kun je bellydance lessen volgen op intermediate en beginnersniveau

Open dag Chassé Dance Studios
Nieuws - 8 jan 2016

Zondag 24 januari 2016 van 10-18u vindt de jaarlijkse open dag plaats bij Chassé Dance Studios. Een dag vol met dans, muziek en dansoptredens en natuurlijk verschillende lessen om uit te proberen!

Foto Angie Chung via Flickr
Nieuws - 19 dec 2015

De kerstvakantie staat voor de deur. Dat betekent dat de meeste dansscholen en –opleidingen gesloten zijn. Wil jij lekker doordansen in de kerstvakantie? Wanhoop niet, Dansmagazine.nl zet de mogelijkheden op een rijtje.

Nieuws - 19 okt 2015

Studio Danseres Cassandra is dit jaar gestart met het aanbieden van oriëntaalse buikdanslessen bij Chassé Dance Studios. Gladys Nurmohamed, oprichtster van Studio Danseres Cassandra, vertelt over haar lessen.

Nieuws - 8 okt 2015

Vanaf woensdag 4 november breidt Studio Danseres Cassandra de oriëntaalse buikdanslessen bij Chassé Dance Studios uit.

Interview - 10 jun 2015

Erik Bacon geeft dansles bij het Amsterdam Dance Center en Chassé Dance Studios. “Leren is inzien dat je iets kan en tegelijkertijd niet kan”, aldus Bacon.

Dansschool Amsterdam
Nieuws - 13 jan 2015

Op zondag 25 januari 2015, van 12.00-18.30 u. vindt de open dag bij Chassé Dance Studios plaats. Maak gratis kennis met ons lesaanbod en docenten. Keuze uit meer dan 40 lessen!

Abonneren op Chassé Dance Studios