Achter de schermen bij Studio Danseres Cassandra

Studio Danseres Cassandra is dit jaar gestart met het aanbieden van oriëntaalse buikdanslessen bij Chassé Dance Studios. Gladys Nurmohamed, oprichtster van Studio Danseres Cassandra, vertelt over haar lessen.

Mijn lesmethodiek heb ik specifiek ontwikkeld om met het aanleren van de juiste technieken blessures te voorkomen. In mijn lessen besteed ik veel tijd aan het ontwikkelen van een goede basishouding, bewegingstechnieken en souplesse. De focus ligt op placering en isolaties van het middenlichaam, de heupen en armbewegingen. Door bewust te trainen kun je - voor wat de oriëntaalse buikdans betreft - tot op hoge leeftijd op een verantwoorde manier blijven bewegen en dansen.Mijn voorkeur gaat uit naar het lesgeven aan kleine groepen zodat iedere deelnemer voldoende aandacht krijgt.

Beginnerslessen
Op dit moment geeft ik 1 beginnersles bij Chassé Dance Studios. Vanaf 4 november bied ik lessen op verschillende niveaus aan: van basic/absolute beginners tot beginners/intermediate.

10-rittenkaart
Studio Danseres Cassandra werkt met een10-rittenkaart systeem. De kaart is 4 maanden geldig en geeft meer flexibiliteit dan een cursus met vastgelegde data. Het is geen probleem om een paar lessen te missen omdat daar geen directe consequenties aan verbonden zijn. Het nemen van losse lessen is uiteraard ook mogelijk.

Gratis abonnement op Dans Magazine
Nieuwe leerlingen zijn welkom! Als welkomstcadeau ontvangt iedere leerling bij aanschaf van een 10-rittenkaart een gratis jaarabonnement op Dans Magazine!

Lees ook het artikel van Gladys/Danseres Cassandra over buikdansen en vitaliteit.

Meer informatie vind je op de website en Facebookpagina van Danseres Cassandra.

Of neem contact op per e-mail of bel 06-29079552.

Meer inspiratie