Buikdansen voor een betere vitaliteit!

Welkomstactie bij Studio Danseres Cassandra! Bij aankoop van een 10-rittenkaart, nu een gratis jaarabonnement op Dans Magazine! Kijk snel verder

Studio Danseres Cassandra verzorgt buikdanslessen in Amsterdam West. De lessen zijn gericht op techniek, het ontwikkelen van souplesse en muzikale interpretatie. De focus ligt op placering en isolaties van het middenlichaam, de heupen, hand- en armbewegingen. De lessen kenmerken zich door speciale aandacht voor ademhaling en houding.

Danseres Cassandra is performer, trainer en coach met jarenlange (internationale) ervaring. Tijdens haar masterstudie verandermanagement heeft Gladys Nurmohamed (oprichtster Studio Danseres Cassandra) onderzoek uitgevoerd naar de effecten van workshops buikdans op teamontwikkeling. Het onderzoek heeft aangetoond dat buikdans een positief effect heeft op persoonlijke vitaliteit.

Benieuwd naar haar aanpak?

Voor nieuwe leerlingen heeft Studio Danseres Cassandra een welkomstactie. Bij aankoop van een 10-rittenkaart ontvang je gratis een jaarabonnement (6 nummers) van Dans Magazine (t.w.v. euro 33,95). Een proefles is uiteraard ook mogelijk!

Studio Danseres Cassandra is gespecialiseerd in oriëntaalse buikdans en biedt workshops, groepslessen en privélessen aan voor alle niveaus. Meer weten? Kijk op: www.danserescassandra.nl of stuur een mail naar: gladys@danserescassandra.nl.