Panama Pictures

Panama pictures maakt voorstellingen op het snijvlak van dans en circus voor een breed en gevarieerd publiek. Het gezelschap werkt voornamelijk aan het vergroten van het draagvlak voor dans en circus en levert belangrijke impulsen aan de artistieke ontwikkeling van beide vlakken.

Locatietheater, workshops en begeleiding jonge makers

Naast reisvoorstellingen maakt Panama Pictures ook werk dat wordt gespeeld op speelplekken en locaties buiten theater. Docenten en performers van Panama Pictures geven regelmatig ook masterclasses en workshops aan zowel amateurs als (semi) professionals. Ook begeleidt het gezelschap jonge makers bij het ontwikkelen van eigen werk en biedt hen een podium voor presentaties.

acrobatiek dans gebouw aerial dance
Reportage - 17 sep 2019

Het komt steeds vaker voor dat dansgezelschappen en choreografen samenwerken met acrobaten.

Pia Meuthen Panama Pictures Requiem for the lost things Bernhard Cultuur Prijs  2018
Nieuws - 31 okt 2018

Op donderdag 25 oktober kreeg choreografe Pia Meuthen tijdens de première van Requiem for Lost Things de Bernhard Cultuurprijs.

Nieuws - 23 apr 2013

Op 26 april is de nieuwste voorstelling Ergens; dichtbij van Panama Pictures / Pia Meuthen te zien in Plaza Futura te E

Review - 15 apr 2013

Je hebt even tijd nodig om te landen in het zachte werk van deze vrouw. Toch treft de onbestemdheid direct. De handen in de zakken, starende blikken en gebogen hoofden. Het lijkt een scène uit een boek of film. Ergens; dichtbij is een gedanste roadmovie.

Abonneren op Panama Pictures