OFFprojects

Amos Ben-Tal/OFFProjects heeft verschillende succesvolle producties gepresenteerd waaronder de voorstelling 'Howl' i.s.m. Spinvis (winnaar Dioraphte Dansprijs 2016). Ze staan bekend om hun multidisciplinaire dansvoorstellingen en hun uitzonderlijke uitvoeringskwaliteiten. Het gezelschap toert regelmatig door heel Nederland en in het buitenland en is nu voor het eerst in het Zuiderstrandtheater te zien. 

Howl - Amos Ben-Tal. © Jochem Jurgens
Review - 14 okt 2016 - Joanna Fox

Howl van Amos Ben-Tal / OFFprojects is een dansconcert en talkshow over identiteit. Spinvis speelt de sterren van de hemel als popmuzikant en gevatte presentator. Wetenschapper Michael Capalbo is de speciale gast. Gezien: 09-10-2016 (voorpremière)

Foto: Robert Benschop - Might, Amos Ben-Tal
Review - 7 nov 2015

Korzo en Nederlands Dans Theater bieden choreograaf Amos Ben-Tal en zijn danscollectief OFF-projects in 2015 de kans om 'Might' te maken. Terecht, want de subtiele manier waarop Ben-Tal zijn publiek bereikt en aanvoelt is fenomenaal.

Review - 25 mrt 2014

Afgelopen vrijdag 21 maart ging de dansvoorstelling OFFline van OFFprojects in première in Korzo Theater in Den Haag. OFFprojects is een collectief rond choreograaf en popmuzikant Amos Ben-Tal die na negen jaar het Nederlands Dans Theater verliet om zich volledig aan zijn eigen choreografieën te kunnen wijden.

Abonneren op OFFprojects