Mitchell-lee van Rooij

Interview - 4 dec 2015

Om in de sfeer van familiegeschiedenissen en persoonlijke verhalen van 'I'M HERE & Álbum Familiar' te komen, vertelt dit vierde van totaal zes danskoppels aan Dans Magazine hun dierbare jeugdherinneringen en geheime verlangens.

Jochem Jurgens, Arno Schuitemaker - While We Strive
Review - 17 mei 2015

In 'While We Strive' zijn choreografie, licht en geluid volledig op elkaar ingespeeld en tillen elkaar naar een hoger niveau. De overtuigende choreografie, uitgevoerd door een krachtig drietal dansers, sleept de toeschouwer mee in een niet te vergeten ervaring.

While We Strive van choreograaf Arno Schuitemaker in première
Nieuws - 16 apr 2015

Op vrijdag 17 april 2015 vindt de premiere plaats van While We Strive van Arno Schuitemaker. Met zijn kenmerkende bewegingstaal en inventief gebruik van technologie neemt hij zijn toeschouwers mee in een ‘trip’ voor de zintuigen.

Jasper van Luijk Savages Recensie Korzo Producties Generale Oost Experimentele dans
Review - 21 feb 2015

Savages, de nieuwe dansvoorstelling van de jonge choreograaf Jasper van Luijk, was van 19 tot en met 21 februari in Arnhem te zien. Op het podium ontpopte zich een samenleving op microniveau.

Nieuws - 10 feb 2014

Ex-Scapino balletdanser Mitchell-lee van Rooij wordt in de dansvoorsteling Shirokuro, door choreografe Nicole Beutler, op de piano begeleid door de bekende pianiste Tomoko Mukaiyama.

Abonneren op Mitchell-lee van Rooij