Gaia Gonnelli

Gaia Gonnelli (1971) volgde de opleiding Moderne Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast haar carrière als danseres bij o.a. Wies Bloemen en Kriztina de Châtel, creëerde Gonnelli eigen werk.

Vanaf 2012 richt Gonnelli zich op het creëren van kindervoorstellingen in de leeftijd 2 - 8 jaar. Ze gebruikt dans om vorm te geven aan een persoonlijke vrije verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. Haar beeldende voorstellingen prikkelen de fantasie door de zintuiglijkheid en het associatieve karakter. 

Dadodans Kleur
Reportage - 15 sep 2020

Zondag 27 september gaat KLeuR+ van Dadodans in première! Een bijzondere voorstelling voor kinderen met dans en verf. Choreografe Gaia Gonelli maakte eerder al werk voor de allerjongsten en won in 2017 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek. Lees hier wat we dit keer kunnen verwachten!

Nieuws - 9 okt 2017

Choreograaf Gaia Gonnelli is de winnaar van de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2017, die dit jaar voor het eerst is uitgereikt.

Genomineerden voor prijzen Nederlandse Dansdagen
Nieuws - 30 jun 2017

Zes veelbelovende choreografen zijn geselecteerd voor de stimuleringsprijzen van de Nederlandse Dansdagen Maastricht 2017.

Abonneren op Gaia Gonnelli