Alain Platel

Daphne Bunskoek Holland Festival 2016 – VPRO/ Ingo Caly
Nieuws - 14 jun 2017

De 3e aflevering van Holland Festival 2017 staat in het teken van kunst in barre tijden. Met interviews met choreografen Alexei Ratmansky en Alain Platel.

En avant, marche Dans Magazine
Nieuws - 29 okt 2015

Dans Magazine geeft 25 kaarten weg voor de unieke voorstelling En avant, marche! van Les ballets C de la B en NT Gent. Deze voorstelling vindt plaats op 2 februari in het Chassé Theater in Breda.

Nieuws - 23 mei 2014

De 67ste editie van het Holland Festival, dat op 1 juni opent met de dansvoorstelling Vortex Temporum van Anne Teresa De Keersmaeker, is de tiende en laatste editie onder artistieke directie van Pierre Audi.

Nieuws - 19 dec 2013

Les ballets C de la B starten het nieuwe jaar met een nieuwe creatie van Alain Platel. In tauberbach continueert Platel zijn onderzoek naar de ‘bastaarddans’. Daarin experimenteert hij met bewegingen die ontstaan wanneer de dansers ‘in dat stukje van hun hoofd kruipen waar de beschaving nog geen vat op gekregen heeft’.

Nieuws - 9 feb 2013

Op 23 februari is de voorstelling Puz/zle van Sidi Larbi Cherkaoui te zien in het Lucent Danstheater in het kader van Holland Dance.

Nieuws - 29 mrt 2012

Het bekende gezelschap van Alain Platel Les Ballet C de la B heeft bijna de helft van haar personeel moeten laten gaan va

Nieuws - 13 mrt 2012

Het Holland Festival gaat op 1 juni in Amsterdam van start met de nieuwe dansvoorstelling van Alain Platel.

Abonneren op Alain Platel