Winnen

Met onze winacties maak je kans op de leukste prijzen. Geef je op en misschien win jij binnenkort wel kaartjes voor de volgende mooie dansvoorstelling.

Foto: Emile Vrolijk
Wij mogen kaarten weggeven!

Dit najaar strijken de Nederlandse Dansdagen voor de 27ste keer neer in Maastricht. Het feest van de Nederlandse dans zal weer groots gevierd worden in theaters, op bijzondere locaties in de stad, online, en voor de derde keer vanuit de Danstent op het Vrijthof. 

Carmina Burana
Wij mogen kaarten weggeven.

Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid en prachtige melodieën van Carl Orff's meesterwerk, Carmina Burana, zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren! Nederlandse choreograaf Gerard Mosterd vertaalde het wereldberoemde spektakel samen met het Oekraïnse Opera & Ballet tot een adembenemend balletstuk dat vorig jaar met groot succes door de Nederlandse theaters toerde. Met stersolisten Alina Tkachuk, Bohdan Panchenko en Oleksandr Prokopovych in de hoofdrollen. 

Wij mogen 2 kaarten weggeven!

Nederland is een land met veel nationaliteiteiten, en dat levert veel moois op! De nieuwe voorstelling Zafer van Xclusiv Company gaat over trots zijn op je roots en openstaan voor andere culturen. En wij mogen 2 kaarten weggeven!

Igoné
Heb jij doorzettingsvermogen?

Ben jij een jonge, ambitieuze danser of danseres en leef jij je dansdroom?
Igoné de Jongh en DansMagazine nodigen jou uit haar spectaculaire dansgala in Carré bij te wonen.

Carmen
Een voorstelling voor het hele gezin

Ga met Introdans vol vuur de wintermaanden in met de groots bezette dansproductie Carmen Maquia van de Spaanse choreograaf Gustavo Ramírez Sansano. Deze gepassioneerde familievoorstelling vormt een mengeling van moderne dans, flamenco en de paso doble. Doe mee en Win!!!!

Van 15 t/m 23 december

In dansstad Den Haag barst het van het choreografietalent en Here we live and now is hét moment om kennis met hen te maken. Korzo en Nederlands Dans Theater (NDT) nodigen ieder jaar drie creatieve makers uit om vanuit volledige vrijheid een korte voorstelling te maken. Dit jaar zijn dat: Spencer Dickhaus, Paxton Ricketts en Faizah Grootens. Samen vormen hun stukken een afwisselende avond vol dans.

Win een goodiebag
Wij mogen er 5 weggeven!

De unieke familiefilm Coppelia met o.a. sterballerina Michaela DePrince, danser en acteur Jan Kooijman en Igone de Jongh is nu te zien in de bioscoop! Door de combinatie van ballet en animatie is de film een bijzondere bioscoopervaring die je niet mag missen.

Skiagraphia
Win kaarten voor de wereldpremière van Skiagraphia

Win kaarten voor de wereldpremiere van Skiagrpahia. Deze vindt plaats tijdens Julidans in Internationaal Theater Amsterdam op 12 juli 2022.

Fringe festival
Deze actie is gesloten

Amsterdam Fringe Festival toont jaarlijks in september 11 dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 25 locaties in Amsterdam.

Dansindustrie
Deze actie is gesloten

Win twee dansworkshops, een auditieworkshop, een goodiebag en een bewerkte studiofoto.

Introdans
Deze actie is gesloten

De piano zien we vaak als solo-instrument. Maar wat gebeurt er als de pianist wordt omringd met dansers? Pianisten Daria van den Bercken en Julien Brocal gaan het experiment aan, samen met dansers en jonge choreografen van Introdans.

Yoga en Dans als Levenskunst
Deze actie is gesloten!

Wist je dat yoga en dans heel goed samen gaan? Magda Samson en Ilse Anthonijsz schreven er een boek over. Wij mogen er drie weggeven!

Pagina's