Home » Reportage
Tiny Pretty Things cast fun facts

Tiny Pretty Things cast: 5 fun facts

De acteurs van Tiny Pretty Things hebben buiten de serie natuurlijk ook een eigen leven. Veel dingen zul je niet zomaar op internet kunnen vinden, maar ook zij vinden het fijn om zich bijvoorbeeld terug te trekken met hun huisdier. Ga jij anders naar de serie kijken nadat je deze fun facts hebt gelezen?

1. Alexander Eling

Eling speelt Matteo Marchetti in de serie. Hij leerde voor het eerst gitaar spelen in de serie. Hij heeft hypermobiliteit in zijn vingers waardoor hij erg nerveus was om te spelen.

2. Brennan Clost

Zowel Eling als Brennan Clost, die Shane speelt in de serie, zijn kattenliefhebbers. Brennan is daar altijd het eerst mee bezig als hij in de ochtend wakker wordt. Hij voert ze, vervolgens worden ze dan zo enthousiast dat ze hun hoofd in de zak stoppen, hilarisch om te zien.


Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews. 


3. Het haar van Brennan Clost

Clost heeft eigenlijk bruin haar, maar het is voor de serie blond geverfd. Hij vindt zijn blonde haar gelukkig wel leuk.

4. Daniela Norman

Norman speelt June Park in de serie. Norman houdt erg van honden, en dat laat ze ook graag op zien op haar Instagram account. Ze ziet haar hond echt als haar kindje.

5. Lauren Holly

Holly speelt Monique DuBois in de serie. Holly heeft drie kinderen. Ze was onder andere ooit getrouwd met Jim Carrey, een bekende acteur die je kan kennen van de twee Ace Ventura films, The Maks en Dumb and Dumber.

 

Meer inspiratie