Home » Reportage
Sterrenbeeld horoscoop danser kwaliteiten type danser

Welk type danser ben jij volgens jouw sterrenbeeld?

Je horoscoop kan je veel vertellen over je persoonlijkheid en over je toekomst. Je sterrenbeeld kan ook iets zeggen over wat voor danser je bent. Iedere danser heeft namelijk andere kwaliteiten. Benieuwd wat voor kwaliteiten er passen bij jouw sterrenbeeld? Wij hebben ze in deze horoscoop voor je op een rijtje gezet.

Waterman 20 januari – 18 februari

Hun eigenzinnige manier van doen maakt hen fijn om in de dansles te hebben. Watermannen zijn goed in improvisatie. Ze dansen altijd voluit, maar vergeten soms de daadwerkelijke choreografie, en doen gewoon hun eigen ding. Ze hebben een goed gevoel voor humor, wat hen erg toegankelijk en makkelijk in de omgang maakt.

Vissen 19 februari – 20 maart

Vissen zitten vaak van nature vol zelfvertrouwen, en weten hoe ze gevoel moeten leggen in iedere beweging. Ze zijn erg creatief en zijn erg muzikaal, waar ze vaak voor worden geprezen. Daarnaast zijn ze erg sympathiek, hierdoor zijn ze ook erg fijn om mee samen te werken als danspartner.


Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews. 


Ram 21 maart – 19 april

Impulsief en energiek, Rammen zijn de eerste die staan te dansen op een feestje en inspireren daarmee anderen om mee te doen. Het is duidelijk dat ze graag in het middelpunt staan. Ze houden alleen niet van eentonigheid, vinden oefeningen aan de barre daardoor vaak saai.

Stier 20 april – 20 mei

Stieren hebben een goed gevoel voor ritme en een mooie aanwezigheid op het toneel. Als er een groep op het toneel staat, zijn zij vaak degene waar het oog van het publiek naartoe gaat. Ze zijn overal op voorbereid, altijd handig voor wanneer je een extra schuifspeldje of een pleister nodig hebt.

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Artistiek, en zijn goed in het opvoeren van een show. Tweelingen zijn spraakzaam, zorgeloos en pikken nieuwe choreografieën en stijlen snel op. Ze houden ervan om betrokken te zijn bij voorstellingen, zoals het regelen van kostuums en nemen de regie graag in handen.

Kreeft 21 juni – 22 juli

Met een Kreeft zal je weinig drama meemaken in de studio. Harmonie is namelijk heel belangrijk voor ze. Ze zijn sympathiek en loyaal, wat ze een goede dans vriend/vriendin maakt. Ze zijn dansers met een natuurlijke expressie en dansen met hun hart.

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Vaak zijn Leeuwen energieke dansers. Ze zijn sterk en bezitten de discipline, toewijding en het zelfvertrouwen die iedere danser nodig heeft. Met hun vrolijke en respectvolle houding functioneren ze goed als leider van een groep.

Maagd 23 augustus – 22 september

Maagden zijn vaak het lievelingetje van de docent. Ze werken namelijk hard en oefenen veel. Ze zijn perfectionistisch en streven ernaar om eruit te springen. Ze zijn behulpzaam, waardoor ze ook goede docenten en choreografen kunnen zijn.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Weegschalen zijn erg gefocust, en zijn daarom goede solisten. Ze hebben vaak een natuurlijk gevoel voor timing en ritme, en schakelen daarom gemakkelijk tussen de muziek en de boodschap erachter. Hun rustgevende karakter zorgt ervoor dat ze makkelijk in groepen kunnen werken.

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Schorpioenen houden van competitie, en hun passie voor kunst maakt hen interessant om naar te kijken. Deze dansers houden van het perfectioneren van hun techniek. Als choreografen vragen ze dan ook uiterste precisie van hun dansers.

Boogschutter 22 november – 21 december

Boogschutters vinden het leuk om op toneel te staan, het voelt voor hen heel natuurlijk. Hun optimistische energie zorgt ervoor dat ze amper zenuwachtig zijn. Ze zijn goed in het oppikken van choreografieën.

Steenbok 22 december – 19 januari

Steenbokken zijn gedisciplineerde en krachtige dansers die vaak goed zijn in klassieke en traditionele stijlen. Ze zijn altijd vroeg in de studio om te stretchen en te oefenen, en zijn vaak ook de laatste om de studio weer te verlaten. Ze zijn erg loyaal en voelen een sterke connectie met hun dansfamilie.

Bron:

Covetdance

Meer inspiratie