Home » Reportage
Foto: Annie Spratt, via Unsplash

Originele cadeautips voor een danser(es)

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een danser(es)? Het kan moeilijk zijn om een presentje te vinden dat aan de wensen van deze gedreven mensen voldoet. Blijf dichtbij hun passie, dan kan er niet veel misgaan. Laat je inspireren door deze cadeautips die het dansershart een slag over zullen doen slaan. Nog origineler? Bekijk deze super aanbieding.

Massage

Een danser moet zijn spieren continu aanspannen. Hij zal een moment van ontspanning daarom nog meer op prijs stellen. Een cadeaubon voor een massage is dan ook geen slecht idee. Als je een relatie hebt met een danser(es), is het misschien nog leuker om de massage zelf te geven!

Dansjuweel

Een bijzonder cadeau is een dansjuweel. Dit kan een juweel zijn met daarop een bekend danscitaat of een sieraad in een vorm die van betekenis is voor de danser(es). De danser(es) kan dit cadeau altijd dichtbij zich dragen, zodat jouw lieve gedachte en de inspirerende woorden hem/haar bemoedigen. 

Een set om de voeten te verzorgen

De voeten van dansers krijgen veel te verduren. Een verzorging set is dan ook geen slechte optie! Hierbij kun je denken aan een leuk teiltje, lekkere zeep en voetlotion. Laat de voeten schitteren voor de volgende voorstelling!

Een mooi(e) dansfilm of dansboek

Fijn om het lichaam even uit te laten rusten, maar met de gedachten toch nog bij dans te zijn. Maar wat is er nieuw op het gebied van films, documentaires en series of wat moet je als dansliefhebber écht nog gezien hebben? Dit zijn zes must-see dansfilms!

Iets persoonlijks voor in de kleedkamer

Bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen met een lief berichtje erbij. Zo wordt de danser(es) op zijn gemak gesteld voor de volgende voorstelling.

Een fotoboek met dansmomenten

Als je in een creatieve bui bent, kun je een fotoboek maken met de mooiste herinneringen of momenten uit zijn/haar danscarrière. Laat zien dat deze danser(es) heel trots mag zijn en dat jij bewondering voor hem/haar hebt!

Foto: Annie Spratt, via Unsplash

Meer inspiratie