Home » Reportage
Introdans Fantasia

Introdans presenteert online voorstellingen tijdens voorjaarsvakantie

De theaters zijn nog even gesloten, maar dat betekent niet dat we niet kunnen genieten van dans. Het online platform Podiumkids Thuis, waarop 18 professionele jeugdgezelschappen hun digitale registraties bundelen, trok honderden kijkers in de kerstvakantie. Familievoorstellingen voor 3+ tot en met 10+ kunnen on demand thuis bekeken worden. Ook tijdens de voorjaarsvakantie biedt het platform een prettig uurtje theaterkunst, waaronder de voorstelling FANTASIA Online. Deze online voorstelling laat de kijker kennismaken met de wonderlijke en fantasievolle wereld van choreograaf Alwin Nicolaïs.

Creatieve wereld van choreograaf Nikolaïs

In het najaar 2020 ging de familievoorstelling FANTASIA in première. Vanwege de coronamaatregelen moest Introdans helaas een groot deel van de tournee annuleren. Artistiek directeur Roel Voorintholt en repetitor Alberto del Saz creëerden daarom nu een online voorstelling over de creatieve wereld van de choreograaf Nikolaïs. Op deze manier kunnen kinderen en volwassen van alle leeftijden toch hun fantasie laten prikkelen door deze tijdloze balletten.

Uitgebreid aanbod

Naast deze voorstelling van Introdans, is er een uitgebreid aanbod aan voorstellingen te zien op Podiumkids Thuis: Het verhaal van Anders (8+) van Danstheater Aya, Meneertje Meer (3+) van Tg Winterberg en STIP Theaterproducties, Roodhapje (6+) en 4 Musketiers (6+) van Holland Opera, Alleen op de wereld (8+) van Maas theater en dans etc etc.. De komende maanden zal het aanbod regelmatig worden ververst. Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 26 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van € 2,99.


 

Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews. 


 

 

Meer inspiratie