Home » Reportage
Social media training dansscholen

Social media training voor dansscholen: zo zet je jouw dansschool beter op de kaart

Merk je dat jouw dans- of sportschool in deze tijd leden verliest? Of zou je graag een groter bereik willen op je social media kanalen, maar weet je niet hoe? Kim van Haren biedt een social media training aan voor dansscholen, om jouw school online beter op de kaart te zetten.

Over Kim

De 23-jarige Kim werkt als online marketeer en is daarnaast gek op dansen. Na haar studie Media Management is ze aan de slag gegaan als videospecialist en online marketeer. Ze heeft veel ervaring opgedaan, onder andere met haar werk voor het vlogkanaal van Rens Kroes en met het maken van de after movie voor Fashionchick over de boeklancering van On Fleek. Toch liet haar passie voor dans haar niet los, ze danst namelijk graag en geeft zelf ook les. Waarom deze twee werelden niet combineren? Dat is precies wat Kim is gaan doen, ze is voor zichzelf begonnen en combineert nu haar kennis van dans en marketing om dans- en sportscholen op het gebied van social media te ondersteunen en adviseren.


 

Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews. 


 

De training

Zeker in deze tijd is het belangrijk voor dans- en sportscholen om aandacht te besteden aan online zichtbaarheid. Daarom heeft Kim een training opgezet, zodat je als dansschool leert hoe je je huidige leden behoud en nieuwe leden aantrekt. Kim vertelt over haar training: “Het is een laagdrempelige training waarin je de tips en tricks, do’s en dont’s krijgt over het behouden van je huidige leden en over hoe je meer mensen kunt bereiken.” Je leert in een kleine groep van vier personen de basis over het gebruik van social media en daarnaast wordt er persoonlijk gekeken naar wat het beste is voor jouw dansschool.

Om aan de training deel te nemen investeer je €97,-, maar daar krijg je volgens Kim genoeg voor terug. De training duurt 3 uur en vindt plaats op 22 of 24 februari 2021. Wil je meedoen? Wees er snel bij want er zijn nog maar 4 plekken beschikbaar.

Naast de training biedt Kim onder andere een gratis adviesgesprek aan waarin ze kan helpen met een specifieke vraag, of als je niet zeker weet wat je nodig hebt voor je social media. Geïnteresseerden kunnen haar een mailtje of berichtje sturen via haar Instagram account.

Kim over haar social media training voor dansscholen:

Meer inspiratie