Home » Reportage
TikTok Dans accounts dansfilmpjes tutorial trends

4x de leukste TikTok accounts voor dansers

Verveel je je wel eens en heb je het idee dat je alle dansfilmpjes en trends online al hebt gezien? Dat is bijna onmogelijk, deze TikTok accounts posten namelijk bijna dagelijks nieuwe dansfilmpjes. Soms krijg je er zelfs een gratis tutorial bij. Met deze 4 TikTok accounts verveel je je nooit meer.

1. Charli D’Amelio

Charli D’Amelio wordt bestempeld als de “TikTok queen”. Met meer dan 100 miljoen volgens is ze een van de populairste op de app. Door haar groeiende populairiteit heeft ze met grote namen samen kunnen werken zoals Jennifer Lopez en Derek Hough.


 

Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews. 


2. Sofia Wylie

Voor wie fan is van High School Musical, kent vast Sofia Wyle. Ze heeft namelijk een rol in de High School Musical serie: The Musical: The Series. Daarnaast heeft ze dus ook op TikTok al redelijk wat volgers bij elkaar verzameld.

3. The Rybka Twins

Deze tweelingzusjes waren voor het eerst te zien bij het tv-programma “Australia’s Got Talent”. Hier lieten ze zien hoe flexibel ze waren. Vandaag de dag winnen ze het TikTok publiek voor zich met een combinatie van flexibiliteit en synchrone hiphop bewegingen.

4. Haley Sharpe

De 17-jarige Haley Sharpe bedenkt creatieve dansjes en maakt ook video’s waarbij je stap voor stap kunt zien hoe je de bewegingen uit moet voeren. Ze werd populair door haar video op het liedje “Say So” van Doja Cat. Sindsdien blijft het aantal volgers groeien.

Bron:

Dancespirit

 

Meer inspiratie