Dancing with the Stars wordt gepresenteerd door Tyra Banks. Foto: Pexels.

Tyra Banks als nieuwe presentatrice ‘Dancing with the Stars’

Topmodel, voormalig actrice en presentatrice van America’s Next Top Model, Tyra Banks, gaat een nieuwe uitdaging aan. Ze zal het 29e seizoen van Dancing with the Stars in de Verenigde Staten gaan presenteren. 


Naast alleen het presenteren, zal ze ook executive producer van het programma worden volgens CNN. Ze zal presentator Tom Bergeron, die al 15 jaar de show heeft mogen presenteren vervangen. Ook co-presentator Erin Andrews zal in het nieuwe seizoen niet meer te zien zijn. 

Het nieuws bracht Tyra Banks op woensdag via het programma Good Morning America waar ze vertelt: ‘Het wordt echt next-level. We behouden elementen waarvan we weten dat de kijkers die leuk vinden, maar het gaat anders worden!’ Banks vertelt verder dat ze al sinds het begin fan is geweest van het programma. ‘Het plezier gemixt met ruwe emoties, beroemdheden die hun grenzen verleggen, uit de comfortzone gaan en zinderende dansoptredens geven. Het deed me altijd herinneren aan de tijd toen ik op de catwalk liep en ik nog 10 keer zoveel energie moest geven.’ 

Banks is zelf geen vreemde met dans en hoe hard dans kan zijn. Tijdens haar rol in de film Coyote Ugly scheurde ze haar meniscus waar ze tot de dag van vandaag nog steeds mee moet leven. 

We kennen haar verder nog als model bij onder andere CoverGirl en Victoria’s Secret Angel. Ze acteerde in de serie The Fresh Prince of Bel-Air en presenteerde haar eigen show America’s Next Top Model. Voor haar eigen serie The Tyra Banks Show won ze in 2008 en 2009 een Emmy. 

Meer inspiratie