Uitreiking Production of the Year - Fotografie Jorrit Lousberg

TING! van Scapino Ballet Rotterdam is 'Production of the Year'

Op maandagavond 10 april vond de derde editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. De succesvolle jubileumvoorstelling TING! van Scapino Ballet Rotterdam verzilverde de nominatie in de categorie ‘Production of the Year’.

De prijzen werden uitgereikt in de Amsterdamse AFAS Live aan vakprofessionals die een bijzondere dienst, event of een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd binnen de live-entertainmentindustrie. Winnaars in deze categorie waren in voorgaande jaren The Flying Dutch en Vrienden van Amstel LIVE!

'Prachtige erkenning' voor TING!

Zakelijk directeur Erik Pals: "Wij zijn enorm trots op deze prijs! Het is een prachtige erkenning van het harde werk van al onze collega's en in het bijzonder onze eigen technische crew en Het Productiekantoor. Maar ook al onze partners die van TING! zo'n enorm succes hebben gemaakt, zoals cateraar Ma Guise en al onze TING! vrijwillgers."

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vré en Jos van der Vegt.

Grootste productie Scapino Ballet ooit

Met TING! vierde Scapino in 2016 zijn zeventig jarig bestaan. De voorstelling, die op locatie in de Rotterdamse Ferro Dome plaatsvond, was een spektakel met dans, circus en live muziek door de popband NITS. Artistiek directeur Ed Wubbe maakte met TING! de grootste Scapinoproductie ooit. De immense, voormalige gashouder Ferro Dome werd omgebouwd tot een theater met 1250 stoelen en twee restaurants. Bijna 22.000 bezoekers vonden hun weg naar TING!

Meer inspiratie