Talent On The Move 2019

Talent On The Move 2019

Talent On The Move is weer terug. Het evenement dat georganiseerd is door Codarts Rotterdam en Holland Dance Festival. Tot en met 17 mei 2019 kun je weer genieten van de nieuwste danstalenten op het podium.

Talent On The Move is een voorstelling waarbij bijna klaargestoomde danstalenten van Codarts Rotterdam nieuwe, gevarieerde en kleurrijke choreografieën van opkomende choreografen tonen. Naast het speciale programma wordt het bestaande repertoire van internationale topchoreografen zoals Hofesh Shechter, Šimon Kubáň, Ed Wubbe, Ihsan Rustem, Marco Goecke en Stephen Shropshire getoond.

Start professionele danscarrière

De danstalenten staan op het punt om een start te maken met hun professionele carrière in de internationale danswereld. Talent On The Move is een erg leerzame ervaring voor de danstalenten.

Talent On The Move wordt georganiseerd door Codarts Rotterdam en Holland Dance Festival. Codarts is een internationale hogeschool gevestigd in Rotterdam. De hogeschool heeft zich ontwikkeld tot een van de meest prominente organisaties op het gebied voor eigentijdse dans in Europa. Het Haagse Holland Dance Festival ontwikkelt nationale en internationale dansproducties. Waaronder het tweejaarlijks Holland Dance Festival in Den Haag.

Talent On The Move is t/m 17 mei 2019 in verschillende theaters in Nederland te zien.

Kijk hier voor meer informatie 

Meer inspiratie