Winnaars Unbreakable. Foto Dave van Hout

Schrijf je nu alvast in voor Break A Leg 2018!

Zondag 4 maart 2018 nemen ruim 900 hiphop dansers het tegen elkaar op in de Meervaart tijdens het streetstyle dance event Break A Leg. De Meervaart, Jurskee, Shaggy & Vince Charming Productions organiseren voor de 9e keer sBreak A Leg. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er gebattled door de beste hiphop dansers en crews.

Vanaf heden kunnen crews zich aanmelden voor de Hiphop Crew Competitie van Break A Leg. 70 hiphop crews nemen het tijdens deze jaarlijkse crewcompetitie tegen elkaar op. In 2017 gingen de crews Unbreakable (Adults), Early Adopters (Juniors), Touch Base (Cadets), Rhythm Souldjaz (Mini’s) met de felbegeerde Break A Leg awards naar huis. Ook in 2018 zal een vakjury beslissen welke crews zich een jaar lang “Best Break A Leg - Dance Crew 2018” mogen noemen.

Wil je verzekerd zijn van een plaats in de competitie? Meld je dansschool dan nu aan voor de Crew Competitie door een email te sturen naar info@studiowest.nl.

Break A Leg 2018

  • Datum: Zondag 4 maart 2018
  • Tijd: 11:00-22:00 uur
  • Locatie: De Meervaart, Meer en Vaart 300 Amsterdam
  • Meer info: www.break-a-leg.nl

Break A Leg is een samenwerkingsverband tussen De Meervaart (Studio West), Jurskee, Shaggy & Vince Charming Productions. De doelstelling van Break A Leg is om Hip Hop cultuur te verbinden. Jaarlijks organiseren we een groot festival in De Meervaart en daarnaast door het jaar ook nog een tal van masterclasses, workshops en battles. De focus van het festival ligt niet alleen op het wedstrijdelement, maar ook op het sociale aspect en het delen van kennis.

Meer inspiratie