Rick Spaan nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

Rick Spaan wordt per 1 juni 2015 de nieuwe zakelijk leider van het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst. Rick Spaan volgt Thomas Smit op die - na zeven jaar zakelijk leiderschap van Conny Janssen Danst - dit jaar begonnen is als zakelijk directeur van Theater Bellevue.

Rick Spaan nieuw zakelijk leider

Rick Spaan (1968) is nu werkzaam bij muziektheaterensemble de Veenfabriek, waar hij sinds 2005 de zakelijke leiding heeft. Daarnaast is hij financieel adviseur van het Amsterdamse Bostheater en bestuurslid van onder andere toneelgezelschap Dood Paard. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de publiciteit voor onder andere Orkater en Theatergroep Hollandia.

Met Rick Spaan kiest Conny Janssen Danst voor een ervaren professional in de podiumkunsten en voor een cultureel ondernemer die de succesvolle koers van het gezelschap verder kan uitbouwen. Samen met artistiek leider Conny Janssen zal hij onder andere nieuwe plannen voor externe financiering initiëren, het internationale karakter van het gezelschap verstevigen en betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de huisvesting van de dansstudio's en organisatie in Rotterdam.

Conny Janssen:

“Met zijn bewezen ondernemerschap, creatieve geest en schat aan kennis en ervaring in de podiumkunsten kunnen we met de komst van Rick Spaan de ambities voor de toekomst van Conny Janssen Danst verder vormgeven.” 

Meer inspiratie