Open Huis Nationale Opera & Ballet

Nationale Opera & Ballet houdt weer Open Huis

Het jaarlijkse Open Huis van Nationale Opera & Ballet vindt dit jaar plaats aan het begin van het seizoen, op zaterdag 14 september 2019. Op deze dag is het theater tussen 11.00 en 16.00 gratis toegankelijk voor iedereen. Het Open Huis van Nationale Opera & Ballet is inmiddels uitgegroeid tot een groots en goed bezocht evenement, met voor en achter de schermen tal van activiteiten voor jong en oud.

Uniek kijkje achter de schermen in het theater

Tijdens het Open Huis zullen de vele ambachten binnen Nationale Opera & Ballet in de spotlight staan. Speciaal voor deze dag openen de medewerkers van het Kostuumatelier, Kap & Grime, het Decoratelier, de Rekwisietenafdeling, de Toneel- en Belichtingsdienst en Audiovisuele Communicatie de deuren en is het podium 's middags open voor bezoekers.

Optredens, workshops, rondleidingen, open podium en meer

Het Open Huis is een unieke kans voor een kijkje achter de schermen in een van de grootste theaters van Nederland. Met speurtochten, workshops, speciale opera en ballet optredens, rondleidingen backstage, een kindercafé, een klankspeeltuin en nog veel meer! Gaat u als bezoeker liever onder begeleiding op pad, dan zijn er ook georganiseerde rondleidingen.

Het volledige programma is binnenkort te vinden op www.operaballet.nl.

Open Huis Nationale Opera & Ballet
Zaterdag 14 september 2019
11.00 – 16.00 uur
Amstel 3, Amsterdam
Toegang gratis

Meer inspiratie