Grenzeloos.

Just Peace festival heeft twee nieuwe danspartners

Holland Dance, de organisatie achter het Holland Dancefestival en de Dutch Don’t Dance Division bekend van het televisieprogramma Everybody Dance Now, doen mee aan het Just Peace Festival dat van 18 tot en met 21 september plaatsvindt in Den Haag.

Dans en workshops

De dansvoorstellingen vinden plaats op vrijdag 18 september in het atrium van het Haagse stadhuis en op 21 september in de tuin van het Vredespaleis. De voorstellingen zijn speciaal voor scholieren uit groep 7 en 8 en de eerste twee klassen van de middelbare school. Bij de voorstellingen hoort een workshop samen met de dansers, waarin thema’s zoals discriminatie, vrijheid van meningsuiting en het aftasten van grenzen aan bod komen.

Het Just Peace festival

Den haag staat van 18 tot en met 21 september helemaal in het teken van Vrede en Recht tijdens het Just Peace the Hage festival. Met allerlei activiteiten wordt vier dagen lang aandacht besteed aan de internationale VN Dag van de Vrede. Tijdens het Just Peace festival kun je meedoen aan hardloopwedstrijden, debatten en kun je genieten van optredens en tentoonstellingen. Ook openen een aantal internationale organisaties éénmalig hun deuren voor het publiek. Voor kinderen zijn er workshops en een speurtocht door het Vredespaleis. Het Just Peace festival in Den Haag is een initiatief van diverse partijen in de stad in samenwerking met de gemeente Den Haag. Voor meer informatie en het volledige programma van het Just Peace festival kun je terecht op www.justpeacethehague.com

 

Meer inspiratie