Doe mee met de Holland Dance Massive, de nieuwe Dansparade

Doe mee met de Holland Dance Massive, de nieuwe Dansparade.Op zondag 3 november om 15:00 zal Holland Dance in Den Haag de nieuwe versie van de Dansparade presenteren, de Dance Massive! De massachoreografie van Thom Stuart van de Dutch Don’t Dance Division heeft dit jaar een nieuwe dans als finale, de Haagse Kakker (Duh Haagse kakkeâhr).

Zoals elke twee jaar, in aanloop tot het Holland Dance Festival, presenteren dans- en balletscholen uit Den Haag en omgeving zich aan een breed publiek. Aan de finale kan echter iedereen mee doen!

Duh Haagse kakkeâhr

De Haagse Kakker is een nieuwe typisch Haagse dans, gechoreografeerd door Thom Stuart. Tijdens het Haags UIT festival op 8 september werd de dans gepresenteerd in een aanstekelijk filmpje waarin bekende Hagenaars en dansfans op bekende Haagse locaties dansen. In het filmpje wordt het nummer vertolkt door de Haagse hiphopformatie Kern Koppen, eerder uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Dans mee!

Wil je ook de Haagse Kakker meedansen tijdens de finale van Dance Massive? Meld je dan nu aan bij Judith van Hemert via judith@holland-dance.com. De openbare repetities hebben reeds plaatsgevonden, maar je kunt de dans wel nog via YouTube leren.

Kijk voor meer informatie op de website van Holland Dance.