introdans kinderen lesbrief website nieuws

Introdans verandert lesbrief in website

Introdans lanceert een nieuwe website voor basisschoolkinderen. De lesbrief, die ze eerst gebruikten, krijgt nu een nieuwe vorm. De basisschoolkinderen kunnen nu terecht op de interactieve website van Introdans voor meer informatie over moderne dans en het gezelschap.

Nieuwe site

Op de nieuwe website voor kinderen staat meer informatie over de dansers, de voorstellingen en video’s met een kijkje achter de schermen. Ook is er een quiz te vinden over Introdans en wordt uitgelegd wat de theater-etiquette is. Zo worden kinderen al op jonge leeftijd bijgebracht over de theater- en danswereld.

Introdans

Introdans is een modern balletgezelschap en is gevestigd in Arnhem. Het gezelschap danst jaarlijks meerdere voorstellingen in Nederland en het buitenland. Naast voorstellingen maken, is het gezelschap ook actief in het onderwijs. Zo heeft het gezelschap lespakketten voor basis-, voortgezet- en hoger onderwijs. Daarnaast geeft het gezelschap les aan bijzondere groepen, zoals LHBT-ers en ouderen. Introdans is opgericht met het doel om dans te introduceren aan het publiek: vandaar de naam Introdans.

Meer inspiratie