Het Nationale Ballet

Het Nationale Ballet lanceert online platform

Eén positieve kant van de social distancing is de creatieve alternatieven blijven maar komen! Ook Het Nationale Ballet komt met nieuw alternatief voor alle afgelaste voorstellingen: een online platform. Zodat je toch nog van ballet kunt genieten. 

Dans: een verbindende factor

Het door de regering afgekondigde verbod op evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni betekent dat het theater van Het Nationale Ballet tot die tijd gesloten is. Helaas geen mooie voorstellingen dus. Om in deze moeilijke tijd mensen toch nog te kunnen verbinden met dans, lanceert Het Nationale Ballet het online platform.

Breed aanbod

Onder de noemer ‘Keep on Singing and Dancing – Stay Safe’, zal het platform de komende weken gevuld worden met een breed aanbod voor alle leeftijden. Je kunt bijvoorbeeld een balletles volgen van Ernst Meisner, choreograaf en artistiek coördinator van de Junior Company. 
Verder zijn er wekelijkse streams van voorstellingen die de afgelopen jaren op het podium van Het Nationale Ballet te zien waren. Zo kun je bijvoorbeeld het ballet Don Quichot van choreograaf Alexei Ratmansky terugkijken. Daarnaast staan er onder workouts, quizzen, games en persoonlijke videoboodschappen en tips van dansers op de planning.

Hebben we je al kunnen enthousiasmeren? Ga naar de website en bekijk het meest actuele aanbod.

 

Meer inspiratie