Foto via Pexels. Heather Morris danst eerbetoon aan Naya Rivera

Heather Morris danst als eerbetoon voor overleden Glee-ster Naya Rivera

Heather Morris heeft het niet makkelijk met de dood van haar goede vriendin Naya Rivera. Morris kennen we als Brittany S. Pierce, de vriendin van Santana Lopez (Naya Rivera), uit de hit-serie Glee. Als eerbetoon en deel van haar rouwproces danst ze op het nummer Radio Silence van Rivera.


Morris schrijft op Instagram: ‘Ik wil iets persoonlijks met jullie delen. Rouw ziet er bij iedereen anders uit, maar één ding is zeker: ik vind het moeilijk om plezier te hebben of ergens mee bezig te zijn, zonder te denken dat je die persoon niet honoreert of vergeet.’ 

Ze schrijft dat het haar man, Taylor Hubbell was die haar eraan heeft moeten herinneren dat als je zelf geniet van het leven je dat juist voor de overleden persoon doet.

Met het bereik van 1 miljoen volgers op Instagram plaatste ze een video waarin ze dansend op een liedje van Rivera, Radio Silence, een eerbetoon deed. Ze schreef: ‘Haar stem zal altijd mijn favoriet blijven.’ 

Ook plaatste ze ook nog een foto van zichzelf met Naya Rivera om hun vriendschap te herinneren. 

Reacties Glee-collega’s

Veel mooie woorden werden er gezegd over Nivera door haar Glee-collega’s. Zo schreef Jane Lynch op twitter: ‘Rust zacht, Naya. Wat was je sterk.’ Ook Chris Colfer schreef: ‘Naya was uniek, en dat zal ze altijd blijven. Heel veel liefde voor haar geweldige familie en prachtige zoon.’ 

Lea Michele, met wie het niet altijd boterde op de set, plaatste zwartwit foto’s van Naya Rivera en Cory Monteith, met wie ze een relatie had voordat hij 7 jaar geleden overleed.

Overlijden van Naya Rivera

AD meldt dat Naya Rivera eerder deze maand dood werd gevonden nadat ze vermist was geraakt tijdens een boottocht in Californië. Ze zou een boot hebben gehuurd met haar 4-jarige zoontje Josey om een dag op Lake Priu door te brengen. Vermoedelijk is ze tijdens het zwemmen meegesleurd door de sterkte onderstroom en hierdoor komen te verdrinken. Ze heeft met haar laatste kracht nog wel haar zoontje op de boot kunnen krijgen en hem gered.

Glee cast

Naya Rivera is al de derde persoon van de Glee cast die is komen te overlijden. In 2013 namen we al afscheid van Cory Monteith die Finn Hudson speelde in de serie. Hij zou zijn overleden aan een overdosis van heroïne en alcohol.

In 2018 overleed de acteur Mark Salling, Noah Puckerman uit de serie, door zelfmoord. Hij zou vlak daarvoor een deal hebben gesloten met de justitie voor het bezitten van kinderporno. 

Meer inspiratie