flexzolit hiphop muziek choreografie dans gregory shaggy

Eigen muzieksingle van danser en choreograaf Gregory Shaggy

Gregory “Shaggy” Albertzoon brengt een nieuw, Nederlandstalig hiphoptrack uit genaamd Flexzolit. Met het eerste uit een serie muzieksingles hoopt Shaggy meer mensen aan het dansen te krijgen.

Flexzolit

Sinds het begin van dit jaar is Shaggy bezig geweest met het creëren van een nieuw dansconcept. Door zijn ervaring als danser, MC, choreograaf en docent kan hij een nieuw concept bedenken. Het startpunt van het concept is het lied Flexzolit. Dat is geschreven door Gregoy Shaggy en Jojo Wavy. Drie weken nadat het nummer uitgebracht werd, haalde het al twaalfduizend streams, waardoor Shaggy besloot een videoclip te maken bij zijn hiphoptrack. Inmiddels is de track al ongeveer zestienduizend keer gestreamd.

Gregory Shaggy

Op zijn achttiende ontdekte Shaggy zijn liefde voor dans. Na jaren van training specialiseerde de danser zich in hiphop, house, breaking, popping, locking en freestyle. Hij staat bekend als danser en choreograaf van videoclips, liveshows en musicals. Ook is hij jurylid en oprichter van de danscrew Furious Flow. Die crew, bestaande uit J.A. Flu, Riquel Gilliad, Caggie Gülum, Patrick Karijo en Juvat Westendorp zijn naast Shaggy in de videoclip te zien.

 

Meer inspiratie