Maas theater en dans 155

Een dansvoorstelling in jouw woonkamer: 'stuk' - Maas theater en dans & 155

Op donderdag 3 december streamt dansvoorstelling stuk direct naar jouw woonkamer! Omdat alle voorstellingen in het Maaspodium en bijna alle voorstellingen op tournee uitverkocht zijn kun je deze voorstelling nu ook bijwonen vanaf de bank!

Hoe, wat en wanneer

Livestream tickets kosten €5,- en zijn alleen online verkrijgbaar. Tune vanaf 19:45 in voor een backstage sneakpeak tijdens de warming-up (meedoen mag natuurlijk ook!) en blijf na afloop hangen voor een digitale Q&A. stuk is een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor zoals je van 155 gewend bent.

Maas theater en dans

stuk

stuk is een stuk van 55 minuten met vier stuks jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt. De jongens van 155 willen bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken. Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen. Wat is nog de waarde van een echte ervaring als je deze niet live kan delen? Hoe dicht moet je bij iemand zijn voordat het echt anders voelt dan een beeldscherm? De jongens gaan sowieso door tot het stuk is. stuk gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft.

Meer info en tickets. 

 

Maas theater en dans

Maas theater en dans

Foto's: Guido Bosua

Meer inspiratie