Foto via Pexels. Zomer Dansimpuls 2020.

Doorleren tijdens de zomer kan bij Zomer Dansimpuls 2020!

Als dansdocent loopt je rooster gelijk met de schoolvakanties en heb je vaak zes weken zomervakantie. Toch hoef je deze zes weken niet helemaal stil te zitten, want je kunt bij Zomer Dansimpuls een weekend lang nieuwe inspiratie opdoen voor het nieuwe dansseizoen! 


In samenwerking met Dansbelang en Holland Dance Festival wordt er dit jaar opnieuw een weekend vol dans georganiseerd. Van 19 tot en met 21 augustus kun je je laten inspireren bij ArtEZ in Arnhem tijdens de Zomer Dansimpuls. 

Wat is er te doen?

Naast danslessen in verschillende stijlen zoals floorwork, hiphop, klassiek, spitzen, jazz of modern, kun je ook theorielessen volgen. Denk daarbij aan pedagogiek voor pubers, energiebesparend lesgeven of Teach like a champion. Ook lessen over hoe je je bedrijf beter kan marketen en informatie over sociale media wordt aangeboden. 

Wat zijn de kosten? 

Je kunt je aanmelden voor het hele weekend, maar ook losse lessen en workshops zijn mogelijk. Een dagkaart kost €85 en losse leskaarten €35. Leden van Dansbelang of laatstejaarsstudenten aan de opleiding Docent Dans krijgen 20% korting op de aankoop. 

Wees er snel bij want er zijn maar 15 plekken beschikbaar in de dansworkshops en 20 in de theorielessen! Aanmelden kan via de website van Dansbelang.

Ondanks alle hectiek rondom Corona, kan de Dansimpuls gewoon doorgaan en wordt de veiligheid van de deelnemers gewaarborgd. Zo wordt er ondanks de versoepeling van de regels nog wel de 1,5 meter binnen en buiten de dansles gehandhaafd. 

Meer inspiratie