Gezocht dansers van 5 tot 65+ jaar, van alle niveaus voor DeDDDD's nieuwste kerstvoorstelling 'A Christmas Carol'.

DeDDDD zoekt dansers van alle leeftijden voor nieuwe kerstvoorstelling

De Dutch Don't Dance Division zoekt dansers tussen de 5 en 65+ jaar oud van alle niveaus voor hun spiksplinternieuwe kerstvoorstelling A Christmas Carol.

Net als ieder jaar nodigt De Dutch Don't Dance Division dansers van alle leeftijden uit om auditie te komen doen voor hun jaarlijkse kerstproductie. Zo ook voor de spiksplinternieuwe voorstelling A Christmas Carol. Dit magische kerstballet wordt gevuld met een het liefst zo groot mogelijke verscheidenheid aan dansers. Jong, oud, amateur, professional of dansvakstudent? De Dutch Don't Dance Division heeft een passende rol voor iedereen tussen de 5 en 65+ jaar!

Over 'A Christmas Carol'

Het beroemde kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens werd in 1992 tot een ballet bewerkt door componist Carl Davis. Dit verhaal, waarin de oude man Scrooge in één nacht verandert van een zelfzuchtig persoon tot een liefdevolle weldoener, is tijdloos.

Zoals ook het geval was bij De Dutch Don't Dance Divisions tophit Alice In Winter Wonderland weet het Haagse dansgezelschap, ook dit ballet een eigen karakter te geven. Geen traditioneel Britse interpretatie, maar Den Haag en Scheveningen van begin vorige eeuw zullen een belangrijke rol spelen. Wederom een wereldpremière.

De feestelijke partituur van Carl Davis vermengt klassieke muziek met traditionele Christmas Carols. De succesvolle samenwerking van het Residentie Orkest, Zuiderstrandtheater en De Dutch Don’t Dance Division leidt zeker opnieuw tot een publiekslieveling.

Auditie doen?

Ben je tussen de 5 en 65+ jaar oud en gek op dans en theater? Schrijf je dan nu via www.ddddd.nu/auditie in voor de audities. Wie weet schitter jij van 25 t/m 29 december in A Christmas Carol!

Auditiedata en categorieën

Woensdag 18 september:

  • Kinderen 5 t/m 7 jaar
  • Kinderen 8 t/m 10 jaar

Zaterdag 21 september:

  • Kinderen 11 t/m 13 jaar
  • Gevorderde amateurs, vooropleiding dansstudenren en MBO dansstudenren van 14 t/m 25 jaar (Carps de Ballet)

Zondag 22 september:

  • Professionals & HBO dansvakstudenten
  • Amateurdansers en ex-dansers 16 t/m 65+ jaar voor karakterrollen
Meer inspiratie