Dans docent

Danspiratie Live: Speciale dag voor dansondernemers

Dansschoolhouders, dansdocenten en dansers kunnen tijdens de Danspiratie Live alle kneepjes van het ondernemerschap leren. Dit inspirerende event georganiseerd door Danspiratie vindt plaats op zondag 29 januari van 10.00-17.00u in The Colour Kitchen in Utrecht.

Verrijk je kennis tijdens de Danspiratie live

Tijdens deze live dag zijn er in 3 verschillende zalen diverse trainingen, inspiratiesessies en workshops te volgen die allemaal onder het thema dans en ondernemen vallen. Van onderwerpen hoe je je dansschool opbouwt, zichtbaarheid vergroot als school/docent/danser, tot aan ledenbehoud. Het programma wordt verzorgd door sprekers die expert zijn in hun vakgebied en ook bekend zijn met en/of in de danswereld. Denk o.a. aan Jane Lord, Lenneke Gentle, Jacqueline de Kuijper. Daarnaast zijn er diverse partijen die het ondernemen kunnen ondersteunen met een eigen stand aanwezig. De dag zal tevens voor alle aanwezigen geheel verzorgd worden met drankjes, lunch en hapjes. Deze dag mag je niet missen als je succesvol wil zijn of blijven als dansprofessional.

Ondernemersrol

Als Dansprofessional ligt de interesse wellicht niet in het ondernemen. Je wil bezig zijn met je passie; dans! Maar om een succesvolle school of carrière te hebben, is de rol van zakelijke ondernemer belangrijk. Veel dansprofessionals hebben twee lastige jaren gehad. Er zijn dansscholen die het niet hebben gered en dansdocenten en dansers die nauwelijks werk hadden. Om tijdens crisistijden overeind te blijven, is de rol als ondernemer ontzettend belangrijk gebleken.

Ninny Dooms

Ninny Dooms weet als geen ander hoe je de ondernemersrol aanpakt. Ninny heeft in de afgelopen 15 jaar verschillende dansscholen opgezet en succesvol verkocht. Aangezien ze de rol van ondernemer zo leuk vond, heeft ze een ander pad gekozen in haar danscarrière en helpt ze nu dansscholen succesvol te worden onder de Dansschoolcoach. “Mijn droom is ervoor te zorgen dat (nieuwe) dansprofessionals, meer omzet kunnen genereren, minder tijd kwijt zijn aan de dingen die ze niet leuk vinden en meer vrijheid gaan ervaren. Dit met behulp van mijn zakelijke expertise.” Daarnaast heeft ze in 2021 het stokje van Lenneke Gentle overgenomen, als beheerder van de Facebook community Danspiratie. “Na 2 digitale corona jaren werd het weer tijd om een live dag te organiseren, om iedereen weer in beweging te krijgen om live geïnspireerd te worden en (bij) te leren.”

The Colour Kitchen

The Colour Kitchen in Utrecht Zuilen is de uitgelezen plek voor deze inspirerende dag. Dit sfeervolle oude schoolgebouw uit de jaren ‘30 is geheel omgebouwd tot evenementenlocatie. Een inspirerende, duurzame ontmoetingsplek met een ongedwongen sfeer. Bezoekers kunnen genieten van een lekkere lunch en hapjes van biologische- en streekproducten bereid in deze Green Key locatie.

Dansprofessionals die een betere, ontspannende en succesvolle ondernemer willen worden kunnen het gehele programma bekijken en hun tickets voor Danspiratie Live kopen via danspiratie.com

Meer inspiratie